Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 96 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική , μέχρι να βγει το όνομα της κοπέλας εδώ !
Ξεκινώντας λοιπόν από την εμφάνιση της εν λόγω κοπέλας , Βραζιλιάνα ξανθιά πρώτη φορά έβλεπα καθώς δήλωνε από Βραζιλία . Ψηλή σχετικά με ωραία στη τα βυζακια όμορφο σώμα και ωραίο πάτο ! Χωρίς δεύτερες σκέψεις πέρασα μέσα στο δωμάτιο, αφού έκανα το ντουζακι μου σκάει η τυπισσα , χαμογελαστή και καυλωμενη . Μετά από λίγο χάιδεμα και γλωσσόφιλα περνάει καποτα και ξεκινάει το κλαρίνο , αρκετά καλή πίπα μέτριο deep αλλά τίμιο . Αφού καυλωσα , της είπα να ανεβεί , το μωρό καβαλάει ωραία και το νιώθει . Ύστερα αλλάζουμε σε ιεραποστολικό για κανένα 3 λεπτό , Ε και όπως πάντα το αποκορύφωμα είναι στα 4 . Δέχτηκε αρκετή σφαλιάρα που έδειχνε να της αρέσει και δυνατό χώσιμο . Αφού κατέθεσα τα υγρά μου στα πανέμορφα στήθη της έμεινε μέσα κανένα πεντάλεπτο και έκανε χαβαλέ , όπως επίσης και γώ ανταπέδιδα. Με λίγα λόγια η κοπέλα αξίζει τα λεφτά της είναι μια ευχάριστη παρουσία στον χώρο . Καλή συνέχεια συναγωνιστές και καλά γαμησια !!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρόζυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Felekis21
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
374
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 baroc, giorgiodelafuentes2

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2023
Από Άγιο Δομίνικο είναι η τύπισσα.
review reaction 1 Felekis21
12 Απριλίου, 2023
Απο κατω ακριβωs ο φιλοs baroc μαs τα λεει διαφορετικα και επειδη ειναι και πιο παλιοs εδω μεσα τεινω να πιστεψω αυτον ...... αλλα γιατι διαφορετικεs περιγραφεs ...? ειναι μηπωs αλλη κοπελα με ιδιο ονομα ? ...δεν νομιζω οποτε παιδια αs ειμαστε λιγο πιο "προσεχτικοι' στιs ενημερωσειs ..Αυτα καλο Πασχα
review reaction 1 Felekis21
13 Απριλίου, 2023
Φίλε Steeve ναι ίσως κάνω λάθος για την εθνικότητα δεν θυμάμαι και πολύ καλά ήταν πριν κανένα δίμηνο . Αλλά για τις υπηρεσίες της το θυμάμαι πολύ καλά έτσι όπως τα εχω γράψει είναι . Έχεις δίκιο αδερφέ ναι θα πρέπει να είμαστε πιο ακριβής εννοείται . Καλό Πάσχα κι καλή ανάσταση !!!
17 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλη για προκατακτικα...σιγουρα για νεαρους πολυ..ειναι ενδιαφερον..βεβαια στο σεξ...πολυ χαλαρωση εκει κατω...οκ..δε τη λεει κανεις και πολυεργαλειο...υπαρχουν μιλφ σφαιρες καλυτερες! Οχι οτι πετας αυτα που δινεις..οχι αλλα οκκ...εννοειται βεβαια τα γουστα του καθενος και η γνωμη του ειναι σεβαστα απολυτως, εγω π.χ..δε θα ξαναπηγαινα, για μια φορα οκ.
review reaction 1 Felekis21
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4