Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267143
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η εικονα ειναι πολυ ομορφη, η Λαουρα μοντελοφερνει με γλυκα ρωσικα χαρακτηριστικα και λεπτο γυμνασμενο κορμι με σιλικονατο στηθος 2-3, φοβερα ποδια και ωραια πισω θεα. Ε λοιπον αυτο που ειδα, αυτο εζησα.

Γλυκια, ξυπνια, ευγενικη, εδωσε την παρασταση της με αυτοπεποιθηση και χαρη, αντιλαμβανομενη ποτε ηθελα να παρω τα ηνια και να την κανω οτι θελω, -αναρωτηθηκα αν θα μου ελεγε ενα μη, οταν τη στριφογυριζα-και ποτε την ηθελα να αναλαβει το τιμονι και να δειξει το ταλεντο της στο στοματικο η στην ιππασια. Δεν δυσανασχετησε στιγμη, ακομη κι οταν αγριεψε το παιχνιδι, ενω ειχαμε καλη επικοινωνια, με στιγμες χαβαλε και γελιου. Ενοιωσα ανετα σαν να γνωριζομαστε καιρο. Σημαντικο οτι αν και αργουσα δεν εδειξε να βιαζεται.

Μου αρεσε πολυ το στουντιο, με διακοσμηση που σε κανει να νοιωθεις οτι εισαι καπου ιδιαιτερα, η υπηρεσια ηταν τοσο καλη οσο και η αγαπημενη θεια μας η δασκαλα,-τι ωραια θα ηταν να μας περιεγραφε πισωκολητα και πιπες στα 15 μας!-και εκτιμησα τοσο το μπανιο τους, οσο και το καθαρο δωματιο. Αργα το απογευμα, περιμενα λιγο, κι οταν εφυγα με περιμεναν...κινηση με ροη.

Τελικα καλες εντυπωσεις κι απο την Λαουρα κι απο το στουντιο.

Αν μπορουσα θα βαθμολογουσα ψηλοτερα, τους τιμησα με το εισιτηριο και με σεβαστηκαν, τοσο σε υπηρεσιες οσο και σε υποδομες, δεν το εχω ξανανοιωσει σε τετοιο βαθμο, χωρις να "μπαταρει" κατι απ ολα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
mounelanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού