Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 45 10
Sex Studio 57011
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπέρα στην εκλεκτική παρέα!!!! Πέρασα μεσημέρι Σαββάτου απ την γειτονιά του έρωτα χωρίς να εχω πολύ χρόνο οπότε έκανα στοχευμένες επισκέψεις!!!
Ξεκίνησα απο Φρίξου μπας και δουλεύει η Λυδία αλλά δεν την βρήκα, στα τρίδυμα δεν άνοιξαν αν και κλείνανε τηλεφωνικό ραντεβού στο σαλονι και εφυγα, απ τα ξύλινα στην Μινωταύρου δεν βρήκα Βλαντα οπότε πέρασα και απ το 14.....................
Παλιότερα την είχα ξαναδεί την Νατάσα αλλά ήταν νωρίς και με τα ρουχα και μου είχε πει ότι δεν ανοίξανε ακόμη, οποτε δεν μου είχε μείνει στο ματι!!! Αυτή την ημέρα όμως την πετυχα με αμφίεση εργασίας..............δηλαδή χωρίς να φορά τίποτα παρα μόνο με ενα μικροσκοπικό στριγκ το οποίο δεν προλαβαίνεις να το προσέξεις γιατί το ματι κολαει στο μπανανοειδές τέλειο βυζί που στέκει σαν 20άρας αγέροχο...........
Ακολουθεί η εισαγωγή απ την τσατσά η οποία είναι ευγενεστατη και διεξωδική στην περιγραφή, με βλεπει δυστακτικό, με ρωτάει τι ακριβώς ψαχνω και της λεω ελεύθερο στοματικό και απαντάει "θα στο αφήσω στα 40"
ΕΕΕΕ δεν θες και πολύ με τέτοια κοπέλα, απλά έπρεπε να να περιμενω γιατί όταν μπηκα εγώ τότε έβγαινε και η Νατάσα απ το αριστερά δωματιο ενώ υπήρχε και στο δεξιά συναγωνιστής που περίμενε!!!!
Όσο περίμενα έξω να αδειασει το αριστερά δωματιο ακουσα την κοπέλα που μπηκε για μπανιο, φρεσκαρίστικε με άρωμα και έκανε ένα τσιγάρο μεχρι να μπει στον πελατη!!! Εκεί είπα ότι δεν θα εχω πολύ χρόνο να φρεσκαριστώ και θα είναι και κουρασμενη απ την συνεχή δουλειά οπότε θα μας βγεί μαπα το καρπουζι!!!! Λάθος όμως, είχα χρόνο όσο ήταν στον πελατη να κανω μπανιο, να σκουπιστώ ανετα και να περιμενω και στο κρεβατι 5 λεπτα, ξανα παλι ο ίδιος κυκλος απ την Νατάσα με μπανιο, φρεσκαρισμα σαλοναρισμα και νασου ήρθε η σειρα μου!!!
Μπαίνει με χαμόγελο φαρδύ πλατύ με ρωτάει όνομα και τι κανω και της είπα με χαμόγελο κι εγώ ότι σε κουράζουμε σήμερα............. εκεί απάντησε το θεικό "δεν κουράζομαι εγώ μ αρέσει το σεξ"
Γέλασα αλλά όχι πολυπιστεύοντας την............ξεκινάει λοιπόν με φιλιά στον λαιμό, στο στήθος, κατεβαίνει αργά και ξεκινάει με ένα αρχιδογλύψιμο συνοδευόμενο με ένα αναστεναγμό απόλαυσης που είπα θα τα ασπρίσουμε τα ραμποτέ στο ταβανι...............
Αργά σχολαστικά και με ένδειξη απολαυσης, εγλυφε, ρούφαγε και εξαφάνιζε τον πούτσο μου για αρκετή ώρα μέχρι που απο μόνος μου έκανα κίνηση και ξαπλωσα κατω απ τα πόδια της για να ανταποδόσω την ωραία υπηρεσία της..........φόρεσε προφυλακτικό καποια στιγμή, ανεβηκε απο επανω μετά απο παρότρινση δική μου και απολαυσα το υπεροχο φυσικό της στήθος!!!! Κοπανήθηκε αρκετή ώρα μέχρι που την εγειρα στον λαιμό μου και την ανέβοκατέβαζα με τα χέρια στον πουτσο μου...........κραυγές βογγητά και παμε για αλλαγή απο κατω........εκεί εδωσε και φιλιά, αναστεναγμους στο αυτί και προστακτική να την γαμαω γιατί "ετσι της αρέσει".
Της ζητάω να γυρίσει και στα 4 όπου και με την θεα και την τέλεια υφή του δέρματός στα κωλομέρια ήρθε η ολοκλήρωση............
Της είπα ένα εγκάρδιο ευχαριστώ ένα μπράβο και ότι θα είναι στις στάνταρ επιλογές μου!!!!
Μπράβο στην ίδια μπράβο και στην υπηρεσία, θα τα ξαναπουμε!!!
Αν ήταν τόσο δοτικές και οι σύζυγοι η γειτονιά δεν θα είχε παντρεμενους παρα μονο εργένηδες!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
433
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Milfomaniac

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού