Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Ναρυ την πηρα 1η φορα μετα την 2η καραντινα, δεν με ενθουσιασε με την αποδοση της μεχρι που αρχισαν να γραφονται θετικα σχολια, οποτε ενα βραδυ την πετυχα και ειπα να την ξαναπληρωσω, οποτε και απο τοτε εγινε και στανταρακι μου. Εμφανισιακα ειναι ενα κοριτσακι που γυρναει τα βλεματα, ομορφο προσωπακι με ψιλοσχιστα ματακια, ομορφα χιλακια, σωματακι σκουροχρωμο, βυζακια φυσικα ομορφα λακταριστα κρεμανε ομορφα, κοριτσακι χαμογελαστο, που καταλαβενει καποια ελαχιστα ελληνικα, κανοντας οτι δεν γνωριζει...φαουλ της αυτο....κουτοπονηρια θα ελεγα.
Σε μια γενικη εικονα μεσα σε αυτα τα 2 χρονια που την πληρωνω, θα ελεγα οτι η Ναρυ ειναι ενα κοριτσακι που στα μεγαλα προγραμματα αποδιδει, δεν την εχω παρει στο απλο εκτος της 1ης φορας, συνεχεια στο 69 που την πληρωνω η αποδοση της ειναι παρα πολυ ικανοποιητικη, ο χρονος δεν την επιρεαζει, αν και μια φορα μου εκανε παραπονο για τον χρονο μετα το περας της καταθεσης, αλλα παλι πρεπει να καταλαβε το λαθος της, γιατι συνεχισε να ειναι στο δωματιο, προκαταρτικα προσφερει απλοχερα, η πιπα της ειναι διαρκειας, το μουνακι της το απολαμβανει να το τρως, φιλακια δεν εχω παρει απο το πορνιδιο, Θυμός αλλα πουτσοτριψιτα τα δινει παντου, στο σεξ μερικες φορες αναλογα την διαθεση της, ισως, βγαζει καλες κραυγες/ουρλιαχτα.!! Της αρεσει να γαμιετε και διχνει να μην κουραζεται, στα προκαταρτικα πριν τον σεξ, θα σε παιδεψει λιγο, με κουραστικες κινησεις, αλλα σε φερνει εκει που θες. Γενικα ειναι απο τις κοπελες που ξεχωριζουν στον χωρο για την αποδοση της, παντα καθαρη και χαμογελαστη.
Τα αρνητικα της ειναι οτι δεν εχει σταθερο τιμολογιο, αλλες φορες ζηταει 40 το απλο, αλλες 50, αλλες φορες εχω πληρωσει 70 για 69, αλλες 80...δηλαδη ο καταλογος της ειναι ενα εκρεμες αναλογος ζητισης.???

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2023
Όνομα κοπέλας
Νάρυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Karaman 7
Τιμημένος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
379
Likes:
5.276
Πόντοι:
10.647
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, Solar, Tiger Ver. και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού