Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 30 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εισοδος σε εναν ακομη οικισκο για να ολοκληρωθει ο στοχος του δικροκου. Απο τις 2 κοπελες που βγηκανε διαλεξα την Σουζανα. Ψηλη μιλφαρα, αρκετα σπασμενο προσωπο, σχετικα χαλαρο σωμα και στηθος περιπου 2αρι. Ειναι απο τα λιγα τσαρδια που εχουν κρατησει το 30αρι που εδωσα στην χαβαλετζου τσατσα και περασα στα ενδοτερα. Στο δωματιο καμια αλλαγη απο την τελευταια φορα αλλα μιας και μας διαβαζουν, απο οτι λεγεται, ας βαλουν κανα ταλαρο στην ακρη να παρουνε καινουργια στρωματα για αρχη γιατι αυτα που εχουν τωρα ειναι διαλυμενα με αποτελεσμα να βυθιζεσαι σε ακυρα σημεια Χεχε!
Ηρθε μετα απο λιγο η Σουζανα και επειτα απο μια δυνατη καβλαντα στα ορθια ξαπλωσαμε και ανεβηκε για προκαταρκτικα που κρατησαν αρκετη ωρα, πετουσε προστυχιες αλλα και απαντουσε πορνιαρικα στις δικες μου. Περασμα καποτας και αφου εφερε κι αυτη σωστα το κωλι της κοντα για να χουφτωνω ανετα του εδωσε και καταλαβε. Εκανα και την προσπαθεια για dt/mf οπως και με την Patricia οπου το δεχτηκε και αυτη κανονικοτατα. Στο σεξ ειχαμε μια σταση, ιεραποστολη με πολλες παραλλαγες και σουπερ, αισθησιακη, συμμετοχη απο την πλευρα της.

Η θεια Ναντια ελεγε οτι στο τελειωμα ο αντρας πρεπει να φωναζει δυνατα για να ειναι σωστο το χυσιμο, οποτε ακολουθησα την συμβουλη της. Για κακη μου τυχη ομως εκεινη την στιγμη ειχε χαμηλωσει η μουσικη στο σαλονι και ακουστηκα παντου. Τα ξεσπασμα σε γελια των συναγωνιστων εξω το επιβεβαιωσε. Χεχε!

Καλη καταθεση και φυσικα η κοπελα προτεινεται ειτε για gfe η για pse καταστασεις. Θα το επαναλαβω καποια στιγμη στο μελλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2023
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Random User 123, SEXTYPHOON, Karaman 7 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2023
Γιατί η θεία Νάντια ξέρει.
review reaction 1 Blastbeat208
06 Απριλίου, 2023
Ε τι θεια ναντια, χαχαχα, θεος σωστος.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2