Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327124
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μπαινει μεσα στο δωματιο χαμογελαστη ολα ωραια ολα μια χαρα. Κανουμε παιχνιδι, αρχιζω γλυφω τα βυζια της μου γινεται καγκελο. Με καβαλαει και χαμουρευομαστε ολα καλα εως τωρα. Κανει στην ακρη περναει προφυλακτικο, εκει εκανα μεγαλη μαλακεια επρεπε να την πω οτι εχω πληρωσει για ελευθερο στοματικο. Mου περναει καποτα και μου το βαζει κατευθειαν στο μουνι της. Γαμιομαστε ποση ωρα, ειχα ξενερωσει καπως με το ολο σκηνικο και αργουσα να τελιωσο, την ειχα στα 4 και οπως βγαινω, βγαινει και το προφυλακτικο, λεει μισο μην αγχωνεσαι παω να φερω καινουριο και εκει που παει να φερει αλλο εγω εχω σηκωθει και εχω παει να πλυθω στο μπανιο. Α μου λεει πας να πλυθεις? ε ναι την λεω, α μου λεει θες να εισαι καθαρουλης, καλα κανεις, γυρναει μου λεει αντε να πας και καμια βολτιτσα. Μην τα πολυλογω επειδη ειχα ξενερωσει απο την αρχη με το σκηνικο της πιπας, οταν γαμουσα δεν πολυ γκαυλωνα, δηλαδη και αλλα 15 λεπτα να την εβαζα κατω να την γαμουσα τζαμπα θα ιδρωνα δεν θα τελιωνα. Αν και πιστευω με μια καλη πιπα ισως να γινοταν η δουλεια. Βγηκα εξω στην τσατσα περιμενε ακομα ενας πελατης παω κοντα της και της λεω απλα για να ξερεις εγω πληρωσα 60 ευρω για ελευθερο στοματικο, ναι μου λεει, και ουτε καν τσιμπουκι δεν μου εκανε η κοπελα, ωχ αμαν μου λεει, λεω δεν πειραζει απλα για να ξερεις στα λεω και εφυγα.
Συνοψιζοντας, δυο ηταν τα παραπονα μου, ενα το οτι πληρωσα για ελευθερο στοματικο και ουτε καν τον πηρε για πιπα και δευτερον δεν την ενοιαξε και πολυ αν τελιωσα η οχι, οποτε εφυγα και αχυστος. Στην καραμουναρα της δηλαδη. Αλλες κοπελες που καθονται πολυ καιρο συνεχεια και θελουν να κανουν ονομα μεχρι και τα χρηματα πισω επιστρεφουν αμα δεν σε τελιωσουν μεσα στο δωματιο, αυτη απο την αλλη αφου ερχεται για αρπαχτες λιγες μερες και οποτε θελει, δεν την πολυ ενδιαφερει.
Δεν ηθελα να κανω παραπανω σκηνικο η κατι απλα απο μενα μαυρο στην συγκεκριμενη κοπελα.
Επισης να αναφερω οτι ειχα περασει πριν 1 εβδομαδα μαζι της με 70 για 69 και μετα απο λιγες μερες πηρα και προγραμμα με τζακουζι και ειχα περασει καλα. Μαλιστα τωρα που το ξαναθυμηθηκα και την πρωτη φορα που την πηρα ενω ειχα πληρωσει για 69 αν δεν της ελεγα να την γλυψω θα το προσπερνουσαμε κιαυτο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
19 Απρ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
89
Likes:
10.508
Πόντοι:
25.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Random User 123, alladalla, topscorer και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2023
Συμβαινουν αυτα αγαπητε,προχωρα παρακατω,ειπαμε,οι πουτανες ειναι αναλωσιμες οπως τα προιοντα μιας χρησης,αλλα ρε γαμωτο να "ξεχασει"τσιμπουκι ακα πληρωμενο?Πιστευω να γινεις πιο απαιτητικος απο τις κοπελες,ποσο σεβασμο να εχουμε σε μια που πλακωνεται με 20 -30 καθημερινα?Και εισαι απο τους καλοπληρωτες!Προσωπικα για να περασω 1η φορα με καινουργια απαιτω ακα πιπα στο απλο,αλλοιως μεταβολη,πιστεψε με το κανουν αρκετες,ειδικα οταν δεν εχει κοσμο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1