Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 45 10
Sex Studio 57008
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκεψη στην περιοχη με σκοπο το δικροκο με Καρινα, Chanel. Καρινα κλειστη για αλλη μια φορα οποτε μπαινω απεναντι στον ξυλινο Μινωταυρο με σκοπο το μελαχρινο που ειχα δει πριν λιγο καιρο αλλα στην θεση της ηταν η Νατασα, μια milf/gilf, αρκετα σπασμενο προσωπο, 2αρι περιπου στηθος ψιλοπεσμενο αλλα γενικα καλο σωμα για την ηλικια της. Η "τσατσα" την παινεψε αρκετα κι ετσι περασα για δοκιμη.Το δωματιο μικρο και αθλιο δεν δικαιολογει τετοια τιμη απο την στιγμη που υπαρχουν οικοι σαν 5στερα (λεμε τωρα) στην ιδια περιοχη και με την ιδια τιμη.
Μετα απο λιγο ηρθε η μιλφαρα και αρχισε προκαταρκτικα που κρατησαν αρκετα μεχρι να σηκωθει η σημαια για τα καλα, επιχειρησε γλωσσοφιλα αλλα δεν ειμαι και πολυ φαν στο τσαρδι οποτε δεν το συνεχισα παρα μονο επιφανειακα στο πορνοχειλη της. Εδωσε και το στηθος της για θηλασμο οπου ηπια την απαραιτητη δοση ΝΟΥΝΟΥ για να συνεχισω να μεγαλωνω με την σωστη δοση ασβεστιου και περασε το καποτιδιο.
Ακολουθησε δυνατο τσιμπουκωμα με αρκετες προσπαθειες deepthroat χωρις να βαζει δοντι, ειχε φερει και την κωλαρα της κοντα για χουφτωμα και με εφτασε στο αμην. Στο σεξ ειχαμε ιεραποστολη με παραλλαγες και πισωκολο. Στην πρωτη σταση παρατηρησα οτι η μουναρα της ειναι μεγαλη ειδικα στην κλειτοριδα, το γραφω για τους μυστες που τους αρεσουν τα τριανταφυλλενια μουνια, προσωπικα δεν μ'αρεσε το θεαμα. Στο doggy επεσε ακραιο καρφωμα, που ζητουσε αρρωστα η μιλφαρα και μετα απο μαχη εχυσα μεσα σε απολυτη ασφυξια.
Καλη καταθεση αλλα το 40αρι που ζητανε για το απλο ειναι τουλαχιστον υπερβολη, ειδικα σε τετοιον χωρο.
Η τσατσα σουπερ ευγενικη, σπανια περιπτωση και πολυ δυνατο μωρο, ανετα της εκανα ερωτα μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες (μην ζητησει κανεις περιγραφη, οποιος θελει πηγαινει και βλεπει).

ΥΓ: To δικροκο αναβληθηκε, ημουν σχεδον νεκρος μετα απο τετοιο γαμησι. Θα αποφασισει η αρμοδια επιτροπη για την τυχη αυτου του αγωνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2023
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Solar, Karaman 7, alladalla και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2023
Κατι εχασα στο copy/paste απο το πορνοnotepad. Η κοπελα ειναι ξανθια και μου εφερε καπως στην Λιλιανα εμφανισιακα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1