Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έπειτα από μία ολόκληρη εβδομάδα που δεν βγήκα καθόλου τσάρκα στα στούντιο της πόλης λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων, πήγα σήμερα το πρωί στις 11.30 με 12 παρά στο Venus στοχευμένα για να περάσω καλά με την Κατερίνα. Πλατύ χαμόγελο Η Κατερίνα για όσους δεν την γνωρίζουν θα κάνω μια σύντομη περιγραφή είναι Ελληνίδα κοκκινομάλλα ηλικία κοντά στα 30-33 χρονών. Σώμα κανονικό και σφιχτό με βελούδινη επιδερμίδα, δίχως ίχνος κυτταρίτιδας έχει και κάποια ωραία ταττού στο σώμα της που της πηγαίνουν πολύ, βυζάκι εναμισάρι στητό και πρόσωπο έκφυλο άνετα μ' αυτά τα προσόντα θα μπορούσε να γινόταν διάσημη πορνονοστάρ ή ο παράνομος δεσμός ενός πλούσιου παντρεμένου επιχειρηματία. Όπως το λέει και ο τίτλος που έβαλα ''Κατερίνα η σέξι γιατρίνα'' θα μπορούσε άνετα να ήταν ο τίτλος μιας ερωτικού περιεχομένου ταινίας στην οποία η Κατερίνα θα υποδύεται την γιατρίνα φορώντας μια σέξι στολή γιατρίνας. :smiling-face-with-heart-eyes:
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που πέρασα μαζί της, στα του αγώνα πέρασα με το πρόγραμμα των 50 ευρώ που περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό, σεξ και τελείωμα στο στόμα της. Γλώσσα
Προκαταρκτικά δεν παίχτηκαν ούτε και φιλιά αλλά ούτε και το επεδίωξα, κατευθείαν μπούκι μακράς διάρκειας με μπόλικο καραμέλωμα και περιποίηση όλης της περιοχής και των αρχιδιών. Στο σεξ ανέβηκε από πάνω αρχικά και έπειτα το γυρίσαμε σε ιεραποστολικό όπου εκεί λόγο κούρασης από ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ μαλάκωσε η στύση μου και της είπα να αφαιρέσω το προφυλακτικό και να με τελειώσει με πίπα όπερ και εγένετο. Το τέλος ήρθε μέσα στο υπέροχο στοματάκι της με στράγγισμα ως και την τελευταία σταγόνα από το σπέρμα μου.
Όπως έχουμε αναφέρει σε συζητήσεις μέσα στο φόρουμ με διάφορους συναγωνιστές αυτή την περίοδο το venus και το las vegas που είναι πλέον μαζί υπό την ίδια διεύθυνση έχει το καλύτερο ρόστερ με κοπέλες για να καλύψουν όλα γούστα που προσφέρουν και καλές υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους Καπέλο

Υ.Γ. την Αθηνά τελικά δεν την βρήκα σήμερα στο venus για να της ανοίξω την συζήτηση για την απευθείας ενημέρωση μας εδώ στο site, ρώτησα την κύρια της υπηρεσίας και μου είπε ότι θα έρθει κάποια στιγμή αργότερα. Προς το παρόν είμαστε σε αναμονή για νεότερα όταν ξανά πάω στο venus για το δω πουλέν μου την γλυκιά Σούζη. :kiss-mark:

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
Εγγραφή:
29 Μαρ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
6.943
Πόντοι:
3.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Random User 123, SEXTYPHOON, dorcel και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού