Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 240 10
Sex Studio 329864
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Sia λοιπόν και μιας και γίνεται πολύ λόγος για την εν λόγω εργαζόμενη ας παραθέσω κι εγώ την δική μου εμπειρία, που μπορεί να χαλάσει το καλό ζεν που απορρέει από τις κριτικές των προηγούμενων συναγωνιστών, που την αποθεώνουν, όχι αδίκως για την εμφάνισή της, αλλά επί ματαίω για τις επιδόσεις της στο σεξ.

Στα της εμφάνισης λοιπόν, η κοπέλα είναι με μία λέξη: ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Σώμα μοντέλου, με σωστές αναλογίες, που ψάχνεις να βρεις ψεγάδι και δεν βρίσκεις. Ίσως το βυζάκι, μιας και είναι προϊόν πλαστικής, θα μπορούσε να το κάνει ένα νούμερο παραπάνω, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Πρόσωπο πανέμορφο, με γατίσια μάτια και ωραίο χαμόγελο . Η κοπέλα λοιπόν είναι πανέμορφη και το ξέρει. Και έτσι μας παίζει όλους, όπως θέλει αυτή και όποιος θέλει ακολουθεί...

Έτσι λοιπόν, για να δικαιολογήσω κατά το ήμισυ τον τίτλο, μου έπεσε κι εμένα το σαγόνι με την εμφάνιση της. Μετά όμως έρχεται το αλλά...

Στο κρεβάτι τα προκαταρκτικά από μέρους της είναι ανύπαρκτα. Αντιθέτως της αρέσει να τη φιλάς, οπουδήποτε αλλού εκτός από το στόμα και απολαμβάνει να της γλύφεις το ομολογουμένως πανέμορφο (σετ με το υπόλοιπο σύνολο) μουνάκι της, σε τέτοιο σημείο που κάνει το κορμί της τόξο από την έξαψη, ενώ οι κραυγές της δεν ξέρω αν ακούγονται στον δρόμο, πιθανότατα όμως ακούγονται στο ισόγειο.

Στην πίπα (με προφύλαξη) δείχνει να το έχει, αλλά έκανα το λάθος να την γυρίσω σε 69, οπότε σταμάτησε και απλά απολάμβανε το δικό μου γλύψιμο. Συνέχεια με reserve cowgirl, με την κοπέλα να δίνει τον ρυθμό και να θαυμάζει τον εαυτό της στον καθρέπτη. Επειδή δεν θα άντεχα και πολύ, την γύρισα ιεραποστολικά και εκεί έρχονται τα απανωτά φάουλ.

Φάουλ πρώτο, λυγίζει τα πόδια της και τα βάζει ανάμεσα στα σώματα μας για να ελέγχει την διείσδυση. Αφού της τα κατέβασα και τα άνοιξα μετά από λίγο, τα έβαλε γύρω από τη μέση μου και όταν άρχισα να ανεβάζω ταχύτητα, άρχισε να με "κλειδώνει" με τα γυμνασμένα πόδια της και να μην με αφήνει να της τον καρφώσω, με αποτέλεσμα να τελειώσω κακήν κακώς.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Sia, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και η δική σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Sia
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
372
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 Milfomaniac, info@123, anthotypos και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού