Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 176758
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μετά από μια δύσκολη μέρα με δουλειές στα βόρεια, γυρνώντας είπα να περάσω από το συγκεκριμένο στούντιο καθώς οι φώτος της κοπέλας με είχαν εντυπωσιάσει καθώς είχε και καλές κριτικές. Είχα περάσει και άλλες μέρες και είτε δεν ήταν εκεί ενώ το πρόγραμμα την έγραφε είτε είχε πολύ κόσμο να περιμένει.
Μπήκα καθώς έβγαινε ένας συναγωνιστής και η τσατσά μου είπε ότι η κοπέλα κάνει διάλειμμα και θα επιστρέψει σε 20 λεπτά. Άδειο το μαγαζί και ακούω την κοπέλα να κάνει μπάνιο. Λέω ας περιμένω τουλάχιστον να την δω από κοντά. Βγήκε μετά από 5 λεπτά μου λέει hello με ρωσική προφορά και ξαναμπαίνει στο κουζινάκι. Βγαίνει η τσα2 και μου λέει είναι ελεύθερη τώρα οπότε περνάω, ρώτησα για ελεύθερο στοματικό αλλά μου πε η τσα2 ότι η κοπέλα δεν κάνει.
Πέρασα, έκανα το μπάνιο μου και περίμενα τη κοπέλα. Ψηλή ξανθιά με μπλε μάτια καλοβαμμένη. Κλασσική σλάβικη μουνάρα, από τις πιο όμορφες αυτή την περίοδο στα στούντιο. Μπήκε με τα εσώρουχα και έκανε σχετικά κλασσικά προκαταρτικά τρίβοντας τις πλαστικές βυζάρες της πάνω στη πούτσα όπου με καύλωσε φουλ. Πολύ δυνατό μουνί που αν είχε λίγο μεγαλύτερο κώλο θα ήταν 10άρι καθαρό.
Είχε λίγο ξενερωμένη ή κουρασμένη φάτσα που όμως δεν με πτόησε καθώς είχα καυλώσει με τις βυζάρες της. Έγλειψα αρκετά και την έβαλα να πάρει πίπα. Τυπική πίπα, όχι αερόπιπα αλλά όχι και δυνατό deepthroat. Όσο πίπωνε γουσταρε να κοιτάει τον εαυτό της στον καθρέφτη και κάπως με έφτιαξε και μένα αυτο. Της είπα να ανέβει και εκεί άρχισαν τα παρατράγουδα. Στην αρχή δεν τον έβαζε μέσα ολόκληρο και δεν έκανε καλό ride. Μου γύρισε για ιεραποστολικό όπου εκεί έμπαινα καλύτερα αλλά έβαζε τα πόδια λίγο σαν ασπίδα, δε τα άνοιγε να τον φαει βαθιά. Φαινόταν ότι ζοριζόταν και αυτό έγινε ακόμα πιο εμφανές όταν τη γύρισα στα 4. Είχε πολύ κακό όρθιο στήσιμο για να μην τον φάει. Κάποια στιγμη εβαλε και χέρι στη πλάτη για να μην δίνω πόνο.
Τη γύρισα από μπροστά και με τα χίλια ζόρια τελείωσα. Σηκώθηκε με χαιρέτησε και μου είπε too big, too big. Φαινόταν ότι δυσανασχετεί αλλά δεν είμαι και ο Rocco Siffredi! Είτε την πέτυχα κουρασμένη είτε ξεκίνησε να ρίχνει φόλες. Πάντως η εμπειρία μου δεν έχει σχέση με τους προηγούμενους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Leviathan, mauros gatos(1), giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού