Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 63 10
Sex Studio 186864
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Η ημερομηνία της συνάντησης ενδεικτική, πάντως έγινε πράγματι πρώτες μέρες του '23. Το ίδιο βράδυ που τη συνάντησα μπήκα να αφήσω κριτική, πιστεύοντας ότι θα βρω το όνομα της εν λόγω κοπέλας στον κατάλογο με τις κυρίες του επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης καταστήματος, ωστόσο δεν το βρήκα. Βαρέθηκα να ψάξω και οι μέρες πέρασαν. Βλέποντας όμως, συχνά πλέον, ότι οι βάρδιες της κοπέλας είναι πολλές και σε διάφορα μέρη, σκέφτηκα πως πρέπει να μπω στη διαδικασία να γράψω και να προειδοποιήσω.
Εύκολη και άμεση συνεννόηση με την ευγενική ηλικιωμένη κυρία στην είσοδο. Τρεις κοπέλες εργάζονταν, ωστόσο εγώ πήγαινα καρφί για τη Shakira, μιας και μου είχαν κινήσει την περιέργεια οι φωτογραφίες της. Η κοπέλα είναι εμφανίσιμη, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε... δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως στις φωτογραφίες της που κυκλοφορούν. Θα έλεγα ότι η πλέον ενδεικτική είναι αυτή στην οποία η κοπέλα φωτογραφίζεται μόνη της με το κινητό στον καθρέπτη της (με τζιν σορτσάκι, μαύρη μπλούζα, μια ταυτότητα στη θήκη του κινητού και έναν σκύλο στο κρεβάτι). Η εμφάνιση όμως δεν ήταν πρόβλημα, μιας και επαναλαμβάνω ότι η κοπέλα είναι οκ. Η σελίδα της κοπέλας ενημερώνει για την "ισπανική" καταγωγή της, αν και η ίδια δηλώνει ότι κατάγεται από κάποια "sexy" χώρα της Λατινικής Αμερικής που αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει (Νομίζω είπε Κολομβία). Στην καταγωγή αυτή απέδωσε την παντελή έλλειψη γνώσης αγγλικών και ελληνικών, πράγμα που ωστόσο δεν με ενόχλησε καθόλου, μιας και δεν είχα πάει να πιάσουμε κουβέντα. Ήμουν από την αρχή πολύ ευγενικός μαζί της και εκείνη το ίδιο. Το πρόβλημα ξεκίνησε στη συνέχεια.
Στοματικό αδιάφορο και σχεδόν αμέσως τζελ και doggy με αδιάφορη συμμετοχή. Ήταν τόσο ξενέρωτη που πραγματικά στο πρώτο λεπτό θέλησα να αλλάξω στάση και εκεί που λέω "τουλάχιστον να τελειώσουμε" και με νοήματα της εξηγώ να γυρίσει ανάσκελα για ιεραποστολικό, ξεκινάει η πλήρης παράνοια. Πρώτα πρώτα η κοπέλα μου λέει "Ah you finish" και με πιάνει για να με ελέγξει. Θυμίζω πως δεν είχε περάσει δίλεπτο διείσδυσης. Της εξηγώ ότι δεν τελείωσα και τότε, πριν καν μπω, κρύβει το πρόσωπό της οριακά μέσα στη μασχάλη της και ρίχνει από πάνω τα μαλλιά της για να "κρυφτεί". Απέφυγε κάθε οπτική επαφή όχι απλά με τα μάτια ή το πρόσωπό μου, αλλά με τον χώρο γενικότερα. Νιώθω γελοίος που πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν είμαι παραμορφωμένος και η εμφανισιακή και σωματική μου κατάσταση είναι κάτι περισσότερο από καλές. Αν μη τι άλλο, αυτή τη συμπεριφορά δεν την έχω βιώσει ποτέ από καμία γυναίκα, αγοραία ή μη. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που κρατούσα μάλλον μεγάλη απόσταση του προσώπου μου από το δικό της και σε καμία περίπτωση η στάση της δεν θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως άρνηση σε μία προσπάθειά μου για "γούτσου-γούτσου".
Τότε ξαφνικά η κυρία θυμήθηκε ότι ξέρει τα άκρως απαραίτητα αγγλικά, για να μου πει ότι πρέπει να τελειώσω (σοβαρά η κοπέλα είχε κλείσει οριακά πεντάλεπτο στο δωμάτιο). Εννοείται ότι μου το είπε χωρίς να με κοιτάξει. Κι ενώ προσπαθώ να τελειώσω, απλά και μόνο επειδή άνοιξα το πορτοφόλι μου, μου ξαναλέει "you don't finish yet"? Εντάξει, πλέον δεν είχε νόημα... Σηκώθηκα ντύθηκα και, μη έχοντας καμία απολύτως διάθεση για κουβέντες και εντάσεις, σηκώθηκα και έφυγα.
Η κοπέλα είναι ο ορισμός της ξεπέτας! Από την ώρα που άνοιξε η πόρτα και μπήκε ως την ώρα που άνοιξε και βγήκε ένα δεκάλεπτο μπέσα δεν είχε περάσει. Μιλάμε για ξεφτίλα... Πενήντα ευρώ δεν είναι πολλά, αλλά δεν είναι και καθόλου λίγα. Δεν με ενόχλησε ούτε το παραπλανητικό marketing με τις φωτογραφίες, ούτε η αδυναμία λεκτικής επικοινωνίας, ούτε το κακό σεξ, και αυτό ακόμα το καταλαβαίνω. Με ενοχλεί όμως όταν ο άνθρωπος που είναι απέναντί μου δεν σέβεται ότι του δίνω χρήματα. Η κοπέλα δεν τιμάει τα λεφτά της και είναι μεγάλο κρίμα, γιατί υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είναι μία αξιοπρεπής παρουσία στον χώρο της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 06, 2023
Όνομα κοπέλας
Shakira
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
20 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
147
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Johnstef, digger και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2023
Χώρια τα υπόλοιπα που περιγράφεις, αυτό με το κρύψιμο του προσώπου είναι εντελώς τραγελαφικο. Μου συνέβη μια φορά σε άλλο μαγαζί. Η κοπέλα πήρε ένα μαξιλάρι και το έβαλε μπροστά στο πρόσωπο! Εντελώς ντεκαβλε...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1