Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μιλφάρα, κεφάτη, ξανθιά, ψηλή, ωραίο κορμί, κολάρα δυνατή και βυζί φυσικό 3άρι. Καλό πακέτο και αν ηλικιακά ήταν 10 χρόνια μικρότερη θα της έβαζα 9+ στην εμφάνιση.

Στο θέμα : Ξεκινάει με φιλάκια και τρίψιμο με τις βυζάρες της, ακολουθεί γλύψιμο στα @@, όπου περνάει ένα πρώτο χέρι και μετά και δεύτερο, όπως κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας και στη συνέχεια πίπα με βάθος. ΜΟυ λέει τώρα θα σου κάνω μια πίπα για να μη με ξεχάσεις με τίποτα! Και όντως τον εξαφανίζει με μεγάλη ευκολία και τον εμφανίζει διπλάσιο ! Μιλάμε για μαγική πίπα ! Αλλάζουμε όλες τις πιθανές στάσεις και καταθέτω σε ιεραποστολικό, πράγμα σπάνιο για μένα, μια και φτιάχνομαι περισσότερο σε άλλες στάσεις, αλλά η κίνησή της τα ατέλειωτα πόδια της, που άνοιγε με ευελιξία και κάβλα, με φτιάξανε τόσο που δεν άντεξα και παρέδωσα !

Πρέπει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της βάρδιας της, αλλά δεν έδειχνε καθόλου κουρασμένη ή βαριεστημένη ! Ισα-ίσα το αντίθετο, κεφάτη, ομιλητική, χαρούμενη, και στο έργο απίθανη ! Εφυγα ευχαριστημένος και την βάζω στα σιγουράκια μου !

Σημειώνω οτι το παραπάνω πακέτο ήταν στα 50 ευρά και σίγουρα θα την ξαναπάρω σε πιο ακριβό πρόγραμμα, για να δώ... τι θα δώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Υπηρεσίες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
15
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού