Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 256 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επισκεψη για σερβις στο αγαπημενο μου στουντιο (λογω αποστασεως) χωρις ιδιαιτερη προτιμηση αλλα οπλισμενος και ετοιμος για διασκεδαση.
Με καμμια ιδιατερη προτιμηση εκτος απο Λειλα (σε αμεσως προηγουμενη κριτικη) ειπα να παιξω ρουλετα και να παω με οποια ειναι διαθεσιμη. Η τυχη εφερε την Ρενατα...

Καμμενος απο φουλ προγραμμα με την Λειλα, αν και μονο παω φουλ προγραμμα για χρονο και εξτρας, ειπα να θυμηθω τα παλια με απλο προγραμμα και μασαζ ( για λιγο εξτρα χρονο). Μετα τα διαδικαστικα και το ντουζακι μου, σκαει μυτη η Ρενατα η οποια ειναι κλασικη ρωσιδα με καμπυλες σε ολα τα σωστα μερη. Καλογυμνασμενη και με ωραιο στηθος, η Ρενατα μπηκε με το χαμογελο στα χειλη και πολυ διαθεση.

Το προγραμμα ειχε μασαζ το οποιο ηταν καλο και ενας αποτελεσματικος τροπος να σπασει η μηχανικοτητα του απλο προγραμματος. Η Ρενατα ξερει να κανει ενα καλο αισθησιακο μασαζ και να σε κανει ανυπομονο για οτι ακολουθει. Το απλο προγραμμα της αρχισε με γλωσοφυλλα στις ρωγες, κατι που για καποιο λογο με φτιαχνει ιδιαιτερα και μετα μια αρκετα καλη πιπα με λαστιχο. Αρκετα βαθια και ρυθμικη πιπα που ειναι ακρως αποτελεσματικη και με το αδιαβροχο...
Συνεχεια με cg στο οποιο η Ρενατα σκιζει. Η γυναικα μπορει να κανει με το μουνι της θαυματα. Τετοια τεχνικη ειχα χρονια να νοιωσω γιατι κυριολεκτικα ρουφουσε τα παντα μεσα στο μουνι της με ασυληπτη τεχνικη. Η εμπειρια δεν ηθελα να τελειωσει αλλα δεν αντεξα και την εστησα στα τεσσερα για να τελειωσω καβαλωντα τον υπεροχο και γυμνασμενο πισινο της.

Μια αξιολογη εμπειρια μετα απο την απογοητευτικη Λειλα δυο μερες πριν. Την συνηστω χωρις καμμια εξαιρεση. Σιγουρα τα 60 ευρω πηγαν μακρυα με αυτη και σιγουρα θα ηθελα να την τεσταρω σε φουλ συντομα.

Highly recommended...

Stay safe my friends and rock on!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2023
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
120
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 crusader21, Elganador, maradona7 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2023
πως και δεν την προλαβες στη φυλης που δουλευε.
μιλαμε για αλογο. Έρωτας

"γλωσοφυλλα στις ρωγες" Χαχαχα!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1