Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 27 10
Sex Studio 104392
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αναδρομική Κριτική - Ημερομηνία ενδεικτική.
Την Talia την είχα σταμπάρει από άλλο site , και αν και αποφεύγω τις λατινοαμερικάνες, μου έκανε κλικ και παρακολουθούσα το προγραμμα της μέχρι που την πέτυχα σε ώρα και απόσταση που με βόλευε. Η εμφάνιση είναι όπως λένε τα συντρόφια παρακάτω και όπως φαίνεται στις φωτο. Ένα μειον μεγάλο είναι ότι το στήθος της είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ. Δεν με πειράζει το μέγεθος, έχω τρελοκαβλώσει με κάποια πολύ μικρά, αλλά δεν βρήκα κάτι που να με προκαλέσει να το πασπατέψω ή να το γλύψω: σχήμα, υφή, ρόγα, οτιδήποτε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι θέμα γούστου, κυκλοφορούν ακριβείς φωτογραφίες.

Πήγα, την είδα, ζήτησα 69 και πέρασα για το ντουζάκι. Η κορασίς ήρθε χοροπηδηχτή, κάτι "felice, felice" φώναζε και περάσαμε στο παρασύνθημα.
Η συνάντηση έγινε 3 μμ, και το κορίτσι ήταν πτώμα. Δεν ξέρω αν την εχετε τρελλανει στον πούτσο, ή αν το βιολογικό της ρολόι δεν ξυπνάει πρίν τις 5 μμ, αλλά δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τίποτα. Πίπα χαλαρή, τον εβγαλε και τον έπαιζε. Προκαταρκτικά προσπάθησε, αλλά έλεγα τώρα θα μου κοιμηθεί. Την εβαλα ανασκελα και άρχισα το γλύψιμο, μετά από 30" αντίδραση καμία, κοιτούσε τη τσόντα απέναντι - και αν εχω ενα ταλέντο στο σεξ αυτό είναι το γλυφομούνι.
Να τονίσω ότι η κοπέλα δεν έκλεβε, ήταν εμφανές αυτό. Έιχε το attitude "ελα να περάσουμε καλά, κοίτα να δεις τί θα σου κάνω" αλλά δεν μπορούσε να το κρατήσει, κατέρρεε. Της τον έχωσα όπως ήταν ξαπλωμένη, τελείωσα σε φάση Φυλής, δεν βιαστηκε. "Terminar?" ρώτησε και παρά την θετική απάντηση έκατσε κανά λεπτό ξαπλωμένη.

Εν ολίγοις κακή μέρα, κακή συνάντηση, αλλά και έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Είχε και άλλο κορίτσι το μαγαζί, θα μπορούσε να take a nap κανα μισάωρο, αν και κρατάω πισινή απλώς να υπερεκτίμησε τις δυνάμεις της.

Έχω κόφτη στο 7, η εμφάνιση είναι 8άρι, το 6 στο "Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες" ειναι για το υπηρεσίες, όχι για το διάθεση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Talia
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
daddycool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
1.429
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 giorgiodelafuentes2, maradona7, claimain και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού