Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
3.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
α) ημερομηνία επίσκεψης 29/12/2022,
β) 3η βάρδια μεταμεσονύκτια,
γ) 50€,
δ) Μαρία,
ε) ξανθιά βαμμένη, κανονικό ύψος, με ωραία πιασίματα και ωραία βυζιά
Χθές λοιπόν είχα κατέβει να βρώ ένα καλό φίλο στο Γκάζι. Αφού φάγαμε ήπιαμε και τον απαχαιρέτησα είπα να ρίξω κι ένα περοποιημένο γαμησάκι , για να τελειώσει πιο όμορφα η βραδιά.
Βόλτα παο Κασσάνδρας όπου δεν μου έκανε κάποια κοπέλα κλίκ και μετά Κων/λεως. Στο τελευταίο στούντιο (μετά θα έφευγα αφού δεν είχα βρεί κάτι που να με ικανοποιήσει) ηταν η Μαρία η οποία στο σαλονάρισμα ήταν ιδιαίτερα καλή. Όπως καθόμουν στο καναπέ μου έβαλε τις βυζάρες στη μούρη και μετά κάθισε ανάμεσα στα πόδια μου σε στάση για τσιμπούκι. Ε αφού με κάβλωσε και είχε και καλά βυζιά έδωσα το πορτοκαλί εισιτήριο. Πρώτο φάουλ, την ρωτάω απο που είναι και μου λέει Ρουμάνα........(απο το Φιέρι να υποθέσω-έλεος ρε παιδιά λες και είναι κακό να είσαι Αλβανός τλσπ) ,Δεύτερο φάουλ, η ερώτηση γιατι δεν παίρνω πιο ακριβό πρόγραμμα και η απάντηση ήρθε φυσικά ότι πρέπει πρώτα να τη δοκιμάσω.
Τλσπ μπαίνω στο δωμάτιο περιμένω και μετά απο λίγο ήρθε το κορίτσι μας.
Άρχισε να μιλάει για ένα πεντάλεπτο για ότι μαλακία μπορείτε να φανταστείτε(άρχισε να με βάζει σε σκέψεις) και μετά τσούπ κατευθείαν πέρασμα καπότας στο καβλί μου. Πάλι καλά που παρά τα διάφορα προβλήματα που έχω
(ένας κωλοτραυματισμός που μάλλον θα τον έχω για πάντα και μια αύξηση βάρους που επάξια πλέον με κατατάσσει στην κατηγορία του μπουχέσα-ξέρω στα @@ σας , αλλα ήθελα να πώ και τον πόνο μου) παραμένω θερμό αγόρι και το καβλί μου ήταν πέτρα παρά την απουσία προκαταρκτικών. Κατεβαίνει κάτω σε στάση που να μην μπορώ να πιάσω τα βυζιά της και χωρίς να βγάλει το σουτιέν και ξεκινάει μια μέτρια πίπα. Η όλη φάση είχε πλάκα γιατι προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανε με το καβλί μου. Τλσπ είχα αρχίσει να ανεβάζω στροφές και της λέω να βγάλει το σουτιέν γιατι ήθελα να χαρώ τα βυζιά της. Δεν είπε όχι και δεν δυσανασχέτησε. Τουλάχιστον με άφησε να της τα γλύψω λίγο και μετά κατέβηκε πάλι κάτω σε στάση που να μην μπορώ να πιάσω τα βυζόμπαλα. Μετά απο λίγο μου λέει έλα στα 4. Γεμίζει το μουνάκι της με τζέλ και όταν με το καλό μπήκα δεν αισθανόμουν τίποτα. Με τα πολλά της έσφιξα λίγο την περιοχή μπάς και καταλάβω κάτι γιατι κινδύνευε να μου πέσει τελείως. Επειδή με τα πολλά κατάλαβα ότι η κοπέλα κάνει αγγαρεία την έβαλα να μου τον παίξει και επειδή και αυτό πήγαινε άλλα ντ' άλλα τον έπαιξα μόνος μου και τελείωσα.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η κοπέλα ασχολείται πραγματικά με την καθαριότητα του χώρου διότι αρχικά όταν έβγαλα την καπότα(οταν την έπαιζα) μου επισήμανε να μην χύσω στο κρεββάτι και επιπροσθέτως αφού έχυσα πετάχτηκε ΝΤΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝ σαν το ελατήριο να μου φέρει το χαρτί μην τυχόν και φύγει καμιά σταγόνα.
Απο τα παραπάνω λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι η κοπέλα μπορεί να έχει μια λαμπρή καριέρα καθαρίστριας αλλά για δικό μας "εργαζόμενο κορίτσι" πολύ απλά δεν κάνει.
Προσπεράστε άφοβα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2022
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.096
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Poetjokey, claimain, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού