Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Εντελως τυχαια βρεθηκα αργα το βραδυ στην Κυψελη και ειπα να ριξω μια ματια να δω τι "παιζει" στα γυρω studio.....
Στο Paradise λοιπον, γυρω στις 01:00, συναντωντας το χαμογελο της κυριας Φωτεινης πισω απο την πορτα που μολις ανοιγε....
Περναω στο σαλονι, και με ενημερωνει οτι σημερα εργαζεται η Νικη.
Παλια μου γνωριμη, μια απο τις κοπελες που εχω περασει καλα στο παρελθον.
Ερχεται στο σαλονι. Παρ΄ολιγο να μην την γνωρισω. Αδυνατισμενη, σε μελαχροινη πλεον εκδοση, που κατα την γνωμη μου της παει πολυ, με ενα αρκετα sexy μαυρο συνολακι που την κολακευε αρκετα.
Δεν μπορεσα να αντισταθω και μπηκα.
Δεν αργησε να ελθει.
Φιλοφρονησεις, πλακιτσα και το κλασικο πλεον μασαζακι απο πλευρας της αρχισε.
Και παλι αρκετα καλη. Αισθησιακο, χαλαρωτικο και σε διαρκεια μου εδιωξε την οποια κουραση της ημερας.
Αρχισαμε τα "παιχνιδακια". Με περιποιηθηκε αρκετα καλα, με πολυ καλα προκαταρκτικα, καρμελωμα στα @@κια, χαδακια, πεταχτα φιλακια στο στομα (οχι γλωσοφιλα).Πολυ καλο στοματικο, βαθυ, αλλωτε αργο, αλλωτε με ενταση.
Την περιποιηθηκα και εγω μετην σειρα μου, στον λαιμο, τα στηθη της τα αυτια της. Φαινοταν να το απολαμβανε εξ' ισου μιας και οι αναστεναγμοι της και τα βογγητα της δυσκολα θα ελεγες οτι δεν ηταν αληθινα.
Στο sex τα εδωσε (και τα εδωσα) ολα. Παμπολες αλλαγες στασεων, με ταυτοχρονα, φιλακια, γλυψιματα, αναστεναγμους, βογγητα.
Ευτυχως αργουσα να τελειωσω και ετσι η απολαυση ειχε και αρκετη διαρκεια.
Το τελος με βρηκε σε ορθια σταση και την Νικη στα 4 στο κρεβατι.
Η τυχη ηταν με το μερος μου, μιας και καθ΄ολη την διαρκεια της συνευρεσης μας, το κουδουνι δεν χτυπησε ουτε μια φορα και ετσι δεν υπηρχε καμια βιασυνη απο πλευρας της.
Συνεχισαμε να μιλαμε και να πειραζομαστε, Πολυ φιλικη ατμοσφαιρα και gfe κατασταση. Περασα πραγματικα τέλεια.
Ενα θα σας πω και θα κλεισω : Πριν φυγει της εκανα μασαζ για κανενα 10λεπτο......
Στο Paradise λοιπον, γυρω στις 01:00, συναντωντας το χαμογελο της κυριας Φωτεινης πισω απο την πορτα που μολις ανοιγε....
Περναω στο σαλονι, και με ενημερωνει οτι σημερα εργαζεται η Νικη.
Παλια μου γνωριμη, μια απο τις κοπελες που εχω περασει καλα στο παρελθον.
Ερχεται στο σαλονι. Παρ΄ολιγο να μην την γνωρισω. Αδυνατισμενη, σε μελαχροινη πλεον εκδοση, που κατα την γνωμη μου της παει πολυ, με ενα αρκετα sexy μαυρο συνολακι που την κολακευε αρκετα.
Δεν μπορεσα να αντισταθω και μπηκα.
Δεν αργησε να ελθει.
Φιλοφρονησεις, πλακιτσα και το κλασικο πλεον μασαζακι απο πλευρας της αρχισε.
Και παλι αρκετα καλη. Αισθησιακο, χαλαρωτικο και σε διαρκεια μου εδιωξε την οποια κουραση της ημερας.
Αρχισαμε τα "παιχνιδακια". Με περιποιηθηκε αρκετα καλα, με πολυ καλα προκαταρκτικα, καρμελωμα στα @@κια, χαδακια, πεταχτα φιλακια στο στομα (οχι γλωσοφιλα).Πολυ καλο στοματικο, βαθυ, αλλωτε αργο, αλλωτε με ενταση.
Την περιποιηθηκα και εγω μετην σειρα μου, στον λαιμο, τα στηθη της τα αυτια της. Φαινοταν να το απολαμβανε εξ' ισου μιας και οι αναστεναγμοι της και τα βογγητα της δυσκολα θα ελεγες οτι δεν ηταν αληθινα.
Στο sex τα εδωσε (και τα εδωσα) ολα. Παμπολες αλλαγες στασεων, με ταυτοχρονα, φιλακια, γλυψιματα, αναστεναγμους, βογγητα.
Ευτυχως αργουσα να τελειωσω και ετσι η απολαυση ειχε και αρκετη διαρκεια.
Το τελος με βρηκε σε ορθια σταση και την Νικη στα 4 στο κρεβατι.
Η τυχη ηταν με το μερος μου, μιας και καθ΄ολη την διαρκεια της συνευρεσης μας, το κουδουνι δεν χτυπησε ουτε μια φορα και ετσι δεν υπηρχε καμια βιασυνη απο πλευρας της.
Συνεχισαμε να μιλαμε και να πειραζομαστε, Πολυ φιλικη ατμοσφαιρα και gfe κατασταση. Περασα πραγματικα τέλεια.
Ενα θα σας πω και θα κλεισω : Πριν φυγει της εκανα μασαζ για κανενα 10λεπτο......
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού