Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 106 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 427496
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ήμουν καυλωμενος και ήθελα εκτόνωση και τσέκαρα φωτος της Τζουλιας και είπα ας κάνω μια επίσκεψη.
Μπαίνω στο χώρο και βλέπω τη κοπέλα. Ακριβώς όπως η φωτος. Υπερμουναρα που θα έπαιζε και για escort με τρομερό κωλο και βυζί στητό σε καλο μέγεθος με διάφορα διάσπαρτα ταττου. Έκανε ναζιάρικο σαλονάρισμα και πέρασα. Το δωμάτιο τυπικό αλλά με την πιο μικρή πετσέτα όλων των στούντιο.
Μπήκε στο δωμάτιο κι εκεί άρχισαν τα παρατράγουδα. Βγάζει αυτό που φορούσε και με το που πάω να την ακουμπήσω μου λεει δεν μαρέσει να με ακουμπάνε (!!!) και ούτε να με φιλάνε στο στηθος! Εκείνη τη στιγμή άρχισε να μου πέφτει και εκείνη ξεκινησε να μου βάζει καπότα σε μισοπεσμένη πούτσα. Ξενερώνω φουλ αλλά λέω δε γαμιεται ας ρίξω έναν κι ας φυγω. Ξεκινάει πίπα, σχετικά καλή για τα δεδομένα της στιγμής. Η καπότα εμπόδιζε αλλά η κοπέλα προσπαθησε οπότε λεω ισως και να ρεφάρω. Είχε κάτσει επίτηδες σε μια σταση να μην μπορώ να την αγγίξω οπότε όταν ήρθα σε 90% στύσης της είπα να ανέβει.
Με καβαλάει αφού βγάλει μισό τόνο λάδι, το έβαλε μετα βίας και αρχισε να μου λέει πονάω. Εγώ να μην νιώθω τίποτα και αυτή μόλις να κάνει κινήσεις. Δεν με άφηνε να αγγίζω ούτε να σπρώχνω. Μου λεει έλα εσυ απο πάνω, και ξαναβάζει άλλο τοσο λάδι σε σημείο που τελείωσε το μπουκαλάκι! Μπαίνω απο πάνω και εκείνη να εχει βάλει ενα πόδι και ενα χέρι αντίσταση να μην μπορω να μπω ούτε ο μισός μέσα. Της είπα να ανοίξει λίγο τα ποδια, τίποτα εκείνη, πονάω. Της λέω στα τέσσερα, ούτε να το δοκιμάσει! Οκ έχουμε ακούσει από πολλές για το μέγεθος αλλα καμια να μην μπορεί να τον φάει.
Δεν με άφησε να κάνω τίποτα, μου εβγαλε την καπότα και μου ειπε αναγκαστικά θα σε τελειωσω με το χερι. Ξενερωμένος την άφησα να με πάει έτσι για κανα 5λεπτο για να μην φύγω άχυστος όπου και τελείωσα την πιο βαριεστημένη και πιο ακριβη μαλακία της ζωης μου!
Κρίμα τόσο όμορφη κοπέλα να μην μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά. Μαύρο απο εμένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2022
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 maradona7, Johnstef, xagnostos2006 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Νοεμβρίου, 2022
Έπρεπε να φυγεις αμέσως μόλις άρχισε τις βρωμιες και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Δεν πειράζει,τα ίδια λάθη κάνουμε όλοι.
review reaction 1 Vuzolagnos9, claimain
29 Νοεμβρίου, 2022
έχω αρχίσει κάπως να απογοητεύομαι με τα στουντιοκόριτσα. Κόστος 50€ μίνιμουμ κι από υπηρεσίες ό,τι να'ναι. Λαχείο να πετύχεις κάποια της προκοπής.
Αυτή πάλι η κατάρα του λιπαντικού; διαβάζω τη δική σου περίπτωση και θυμάμαι τα δικά μου.
Από τα 5 στουντιοκόριτσα που πήρα από τέλος Οκτώβρη και μετά, οι 3 μου βγήκαν παλτό - και όλες με τον ίδιο τρόπο:
ήταν τέτοια η δόση του λιπαντικού που μέσα τους δεν ένιωθα τίποτα. Το πουλί μου κολυμπούσε σε ένα δοχείο με υγρό. Έλεος...
review reaction 1 Vuzolagnos9
07 Δεκεμβρίου, 2022
Παιδιά να ρίχνετε καμιά ματιά στις κριτικές πριν επισκεφθείτε,θα βλέπατε τι κράξιμο έχει φάει η συγκεκριμένη απο όσους έχουν γράψει γιάυτήν είτε σαν Τζούλια είτε σαν Τζένη απο την Θεσαλίας 136.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3