Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 455142
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ετεροχρονισμένη κριτική.

Η Ιζαμπέλα είναι μια κοπέλα που φαίνεται περπατημένη και της αρέσει να το παίζει γατούλα, ενώ στην πραγματικότητα είναι τίγρης μεταμφιεσμένος. Μου έκανε εντύπωση από το σαλόνι το ότι βγάζει κάτι πολύ ερωτικό στον τρόπο που κινείται και συμπεριφέρεται, γι'αυτό και την επέλεξα. Πλήρωσα για πρόγραμμα των 70 ευρώ με ελεύθρο στοματικό και μπήκα στο δωμάτιο για ντους. Μπήκε και η κοπέλα με τα νάζια της που κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι στημένη, αλλά εμένα αυτό με φτιάχνει. Πολύ ωραία πόδια, κώλος απίστευτος, κοιλιά οριακά flat, στήθος που έχει αρχίσει να πέρνει την κατιούσα αλλά μεγάλο και φυσικό. Θα χρειαστεί γυμναστήριο στο εγγύς μέλλον αν θέλει να διατηρήσει το σώμα της. Το πρόσωπο επίσης πολύ ωραίο για αυτούς που τους αρέσουν οι μελαχρινές.

Στα του σεξ ήταν διστακτική στην πίπα άνευ προφυλακτικού και επίσης βιάστηκε να το φορέσει χωρίς να πάρει τον χρόνο της, στις στάσεις όμως δεν κλέβει και ειδικά στα 4 στήθηκε με την κωλάρα της, σπάζοντας την μέση και ήταν όλα τα λεφτά. Γενικά είναι πολύ περιποιημένη με όλα τα έξτρα (νύχια, βλεφαρίδες, extensions μαλλιά κτλ) και πολύ καθαρή επίσης. Με το τέλος του αγώνα ξάπλωσε στην αγκαλιά μου και είπαμε και 2 κουβέντες ανθρώπινα, κάτι που δεν συναντώ συχνα στα στούντιο και το εκτιμώ δεόντως.

Το στούντιο μια χαρά, εξυπηρέτιση καλή, αναψυκτικο πριν και ευγένεια στην συμπεριφορά. Στα μείον δεν έχει κάπου να κρεμάσεις ρούχα πετσέτες κτλ.

Καλές τσάρκες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 15, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Benjohnson
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
170
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, crusader21 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού