Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 203 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 453753
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη μετά από σχετικά μεγάλη αποχή αργά το βράδυ. Τρεις κοπέλες στη βάρδια, μόνο η Νινα μου άρεσε οπότε και πέρασα. Κατά τη γνώμη μου η συγκεκριμένη αλυσίδα εχει τα καλύτερα προγράμματα από άποψη κόστους και πολύ καλους χώρους.
Η κοπέλα ακριβώς όπως στις φωτο με μεγάλα πλαστικά βυζιά, διάσπαρτα ταττού και μαλλί μωβ που προσωπικά με έφτιαξε πολύ.
Μπήκε στο δωμάτιο και ξεκινήσαμε χαλαρά, έπαιξα λίγο με τις βυζαρες της και εκείνη συνέχισε λίγο χαλαρά προκαταρκτικά. Πιπα ικανοποιητική, όχι κάτι εξωπραγματικο, βάζει λίγο χέρι και κανει κάποιες προσπάθειες για dt.
Με καβάλησε και μπήκε αργά και οσο περνούσε η ώρα ανέβαινε ο ρυθμός. Την κούρασα γιατί την είχα πολύ ώρα από πάνω αλλα απολάμβανα τις βυζάρες τις και έσπρωχνα κι εγώ. Την γύρισα στα 4 που εδωσα πόνο για αρκετή ώρα και λίγο πριν τελειώσω της είπα για να γυρίσει από μπροστά αλλά έδειξε πρωτοβουλία και μου πρότεινε να ξαπλώσει μπρούμυτα και να έρθω τελείως από πάνω γιατί της άρεσε έτσι. Δεν της χάλασα χατίρι και συνεχίσαμε έτσι για κάποια ωρα μέχρι που τέλειωσα δυνατά. Ξαπλώσαμε και οι δύο κουρασμένοι και μιλήσαμε λίγο μέχρι που με αποχαιρέτησε.
Μια πολυ καλή κοπέλα με στοιχεία GFE και PSE ανά διαστήματα και παίρνει πρωτοβουλίες. Πολύ καλο σεξ και πραγματικά μολις τέλειωσα ένιωθα άλλος άνθρωπος. Φουλ ανανεωμένος και σαν να είχα κανει σεξ με γκομενακι που γνώρισα έξω. Θα ξαναπροτιμηθει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 26, 2022
Όνομα κοπέλας
Νίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
1.819
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, spor48

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού