Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απογεματακι και το κοκορακι μου αναζητουσε μια κοτα με ζουμι.Αφου εμπλεξα με το κοτετσι στην Αγ.Μελετιου πηγα να δω τι παιζει αν και θυμομουν ότι ειχε τη Μιλβα, το επεισοδιο της τριλογιας που μου ελειπε.

Ανεβαινω και με υποδεχεται η ευγενικη τσα2.Με θυμοταν από ότι φανηκε αλλα ειτε ετσι ειτε αλλιως στα @@,εγω την κοπελα θελω.Η Μιλβα είναι διαφορετικο μιλφ από τα αλλα.Εχει ομορφα μιλφοχαρακτηριστικα, ομορφα μιλφοματια, σωμα με πιασιματα και απολυτα θηλυκο!Εσκασα το εισητηριο για γνωριμια.Και πηγα στο χρυσο κλιματιζομενο κλουβι!

Το μιλφακι μου ηρθε και αραδιασε την κορμαρα του διπλα μου αρχισα να πιπιλαω ρογες και να την χαιδευω αλλα συντομα μου γυρισε μπουμερανκ και αρχισε να με φροντιζει.Το κοκορακι σηκωθηκε και βαλαμε λυρι.Πιπα βαθια και υγρη, χωρις χερια.Στα υπολοιπα ειχε αψογα στησιματα, αλλαξαμε διαφορες στασεις, ιεραποστολικο, πλαγιαστο, μπρουμυτοειδες.Την ξεπουπουλιασα και με ξεπουπουλιασε για κανα 15λεπτο και ο κοκορας εφτυσε σε σταση πισωκολλητου.

Το κοκορακι μετα το τελος λαλησε και μαλλον θα το ξαναπαω να ζευγαρωσει γιατι του αρεσε χεχεχεχεχεχε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2009
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Μέλος
7
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού