Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177180
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επισκεψη εγινε την παρασκευη 21 αυγουστου στην απογευματινη βαρδια,μετα τις 8 το απογευμα.

Ενώ στο προγραμμα του στουντιο εγραφε ότι η λιντα που ηθελα να δοκιμασω ηταν πρωι,πηρα τηλ.και μου ειπαν οτι δουλευει απογευμα εκεινη την μερα.

Περιμενω στο σαλονι λιγο και ερχεται η κοπελα για να την δουμε.Καθόμουνα και στην αλλη μερια του σαλονιου περασε τρεχωντας η λιντα,μια πλατη ειδα μονο.Λεω της τσατσας να ξαναπερασει να την δω.Ξαναερχεται και μολις παει να φανει η φατσα της σκυβει γυριζει πλατη και φευγει.Για να λενε τοσα καλα λογια λεω,ας περασω να δω τι λεει στα ενδοτερα.

Πληρωνω 60 ευρω για απλο+σταση69 και περιμενω.



Ερχεται η κοπελα.Ωραια σωματαρα και κωλαρα,με πλαστικους βυζους και ωραιο...κουτελο+ματια(ολο το προσωπο δεν το δειχνει).

Στο δωματιο λοιπον ξεκιναει με αρκετα καλη πιπα,ωραιο γλειψιμο στα μπαλακια και δυνατα δαγκωματα+γλειψιματα στο κορμι.Με παροτρυνε μονη της να την δαχτυλιασω.

Στη συνεχεια την γλειφω και εγω και καθε 1 λεπτο που την εγλειφα εκανε πως σπαρταρουσε για να νομιζω ότι χυνει.Δεν ειμαι και πρωταρης,φαινονται οι ψευτιες,τεσπα...

Ξεκιναμε ιεραποστολικα,όπου ουτε τοτε καταφερα να δω το προσωπο της,αφου ειχε και τα 2 χερια της αγκυλωμενα πανω της,ωστε να μην μπορω να το δω...Μυστηρια πραγματα,αν και δεν μου φανηκε τρανς η γκομενα.

Αρκετα καλο ομολογουμενως σεξ+αγριο,με μερικες δοσεις απο φουλ προσποιητες δυνατες κραυγες.

Συνεχισαμε με πισωκολλητο,όπου στην αρχη απλα της χουφτωνα τον κωλο.Μετα σκαμπιλιζε κι αυτη τον κωλο της και φωναζε,όπου μου ξεφευγει και εβαλα πολλη δυναμη χαστουκιζοντας το κωλομερι της.Πρεπει να ακουστηκε το πλατς μεχρι την ιερα οδο(χαχα),και αμεσως της λεω ''συγνωμη,σε πονεσα?''και απανταει το σκυλι,''όχι ολα ωραια,κανε μου οτι θες''!!!

Για το τελος για να μην παει χαμενο το σπερμα στο καποτιδιο,έμεινα ακαποτος και της τα εδωσα στα βυζια!!!



Συμπερασματικα,καλή ειναι ιδιαιτερα αν σας αρεσει το αγριο σεξ και οι δυνατες υποκριτικες κραυγες(που εμενα δεν μου αρεσουν).

Εγω παντως δεν θα ξαναπηγαινα στην συγκεκριμενη.Ίσως αν δουλευε στη φυλης με 20 ευρω...

Για την προσβαση-παρκινγκ εβαλα χαμηλη βαθμολογια,γιατι ξεποδαριαστηκα στο περπατημα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού