Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242063
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πήγα την Τετάρτη 29 Αυγούστου. Ο χώρος, καταρχήν, ήταν αρκετά καλός, αλλά χρειάστηκε να χτυπήσω δυο φορές για να μου ανοίξουν. Μάλλον η τσατσά ψάρωσε, γιατί όπως μου είπε και όταν μπήκα, με πέρασε για μπάτσο, επειδή φορούσα στη μέση τσαντάκι (άσχετο!!!).

Στο προκείμενο. Επειδή με είχαν φοβήσει λίγο οι προηγούμενες μέτριες κριτικές, πήγα επιφυλακτικός και πήρα το απλό πρόγραμμα των 50€. Η εμφάνιση με εντυπωσίασε από την αρχή και είναι όντως όπως στις φωτό.

Όταν ήρθε στο δωμάτιο, κατέβασε αμέσως το προαναφερθέν (στο προηγούμενο ποστ) κορμάκι και άφησε τις βυζάρες ελεύθερες! Πράγματι δεν έβγαλε το στρινγκάκι ούτε τα παπούτσια, πράγμα που δεν με χαλάει καθόλου όμως. Έγλυψε ρόγες, αρχίδια και λίγο ψωλή, πριν βάλει την καπότα. Η πίπα πολύ καλή, αλλά το κορυφαίο ήταν ότι δεν σταμάτησε στιγμή να με κοιτάει στα μάτια, με ένα υπέροχο καυλιάρικο βλέμα. Ξεκινήσαμε όρθιοι πισωκολλητά, έπειτα ανέβηκε από πάνω με γυρισμένη την πλάτη, μετά με πρόσωπο και τελειώσαμε με ιεραποστολικό! Η συμμετοχή ήταν πολύ καλή, με φωνούλες κατα τη διάρκεια του σεξ και κουβεντούλα πριν και μετά. Ευχάριστη, χαμογελαστή και κοινωνική! Της είπα πως παντρεύομαι σε δυο εβδομάδες (αλήθεια) και πολύ γούσταρε. Ίσως να έβαλε και τα δυνατά της. Μου είπε να μην την ξεχάσω τώρα που θα παντρευτώ (χαχαχα!) και στο τέλος μου ευχήθηκε να έχω καλή ζωή και με φίλησε (πολύ γλυκό εκ μέρους της).

Μαρλέν, αν το διαβάζεις, θα σε ξανατιμήσω οπωσδήποτε, γιατί είσαι άψογη και κούκλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 29, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρλέν
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού