Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 321 10
Sex Studio 489462
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Είδα φωτογραφίες της Τζένης και καλές κριτικές αλλού και έκανα το λάθος να πάω μέχρι το Τριγγέτα 3 και να καταστρέψω το βραδάκι της περασμένης Κυριακής. Μπαίνω μέσα και η τσατσά ανακοινώνει το πρόγραμμα . Της κάνω μία ερώτηση αν θα μπορούσα με μία έξτρα χρέωση να βάλω δάκτυλο στον κώλο της Τζένης. ''Άντε από εκεί που θα βάλεις δάκτυλο στον κώλο του κοριτσιού μου'', αρχίζει να φωνάζει τρελαμένη η τσατσά, ''θες να βάλει δάκτυλο στον δικό σου κώλο η Τζένη; Φύγε από εδώ...'' Αυτή ήταν η συμπεριφορά της τσατσάς μετά από μία απλή ερώτηση. Κράτησα την ψυχραιμία μου και της είπα ότι θέλω να περάσω με απλό πρόγραμμα. Στην αρχή δεν ήθελε. Της είπα ότι έχω έρθει από μακριά και τελικά με έβαλε. Στο στούντιο δεν υπήρχε κανέναν ας πελάτης. Μετά από 20 λεπτά ήρθε η Τζένη με κατεβασμένα μούτρα. Σηκώνομαι να πάω να της πιάσω λίγο τον κώλο στα όρθια και αυτή με αποφεύγει και κάθεται στο κρεβάτι. ''Μπορείς να σηκωθείς λίγο όρθια;'' της ζητάω, ''η δουλειά μου είναι στο κρεβάτι'' απαντάει παγερά και βγάζει σουτιέν και στρινγκ. Κάθομαι δίπλα της πάω να φιλήσω βυζιά και με σπρώχνει μαλακά λέγοντας ''δεν θα βγάλει το βρακί σου;'' Δεν είχα καμία στύση προφανώς. Το βγάζω και η Τζένη περνάει κατευθείαν σκούφο και αρχίζει μία πίπα μηχανικά. Της λέω με ευγενικό τρόπο ότι έτσι δεν μπορώ να λειτουργήσω, φαινόταν ότι είχε ένα μένος προς το πρόσωπό μου λες και της είχα κάνει κάτι. Νευριάζει και μου λέει ''εσύ δεν θες να γαμήσεις'' σηκώνεται, ντύνεται και φεύγει. Πριν φύγει της λέω ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω. Μου απαντάει με κάτι τρέλες ότι την πρόσβαλα. Η κοπέλα ήταν η απόλυτη παράνοια. Κάτω η τσατσά μετά είχε καλμάρει, δεν ήταν όπως πριν, κατάλαβε τη μαλακία που έκανε η Τζένη και μου έκανε παζάρια για να μου επιστρέψει μόνο τα μισά λεφτά επειδή είχε αρχίσει να κάνει πίπα η Τζένη. Σηκώθηκα και έφυγα. Είναι η χειρότερη εμπειρία της ζωή μου σε στούντιο. Κρίμα, είναι μία όμορφη κοπέλα με άθλια συμπεριφορά. Έτσι μόνο ένας βιαστής θα μπορούσε να λειτουργήσει. Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που πήγα Κυριακάτικα εκεί πέρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
dim.1000
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
190
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, giorgiodelafuentes2, nick9x και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2022
φίλε μήπως σε καταλάβανε ότι είσαι νέο μέλος και σε καψονάρανε ?
review reaction 3 claimain
10 Νοεμβρίου, 2022
εμενα μου θυμιζει αυτον τον πιτσιρικο που μας ελεγε οτι μαλακια του ερχοτανε κανα δυο βδομαδες πισω.
Μπορει να κανω λαθος αλλα ο γραπτος του λογος αυτον μου θυμιζει.
Τεσπα ρε φιλε αφου εξαρχης ειδες οτι το μαγαζι η κατασταση εκει δε σε πηγαινε τι εκατσες? Αφου η ολη δαση εξαρχης σε εδιωχνε.Εσυ την παρακαλεσες κιολας. Απλα ενα μαθημα για την επομενη φορα.
10 Νοεμβρίου, 2022
Ευχαριστώ φίλε. Και εγώ σκεφτόμουν να επισκεφθώ την συγκεκριμένη αλλά μετά τις κριτικές από εσένα και τον προηγούμενο συναγωνιστή, ούτε σε κάρτ ποσταλ!
10 Νοεμβρίου, 2022
Μήπως μιας και σταματησε η Μαλβινα, ειπαν να συνεχισουν στον δρομο που χαραξε? χαχαχαχα
review reaction 3 Johnstef
10 Νοεμβρίου, 2022
Φιλε η δουλεια βρωμαγε απο την αρχη. δεν επρεπε να επιμεινεις, ποσο μαλλον να περασεις...Ελπιζω το παθημα να σου εγινε μαθημα!
10 Νοεμβρίου, 2022
Ρε σεις τα χουμε πει μετα απο μαλβινα ειναι αυτη η φολα νουμερο 2
Την εχω πατησει και γω με το σιπταρι
review reaction 1 Johnstef
16 Δεκεμβρίου, 2022
Δεν με καψόναρε κανένας. Πάντα πήγαινα σε πουτάνες και το παρακολουθούσα το σαιτ απλώς δεν είχα μπει στον κόπο να φτιάξω λογαριασμό. Αυτή η εμπειρία με οδήγησε. Αλλά αντίστοιχα και οι ωραίες εμπειρίες αξίζουν να δημοσιοποιούνται και για τα κορίτσια που ξέρουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και για εσάς.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7