Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 71 10
Sex Studio 192316
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Αυτη η κρτικη ειναι περισσοτερο μια σημειωση για τον μελλοντικο μου εαυτο παρα κριτικη. Ωστε οταν εχω καυλες, να θυμαμαι πως δεν αξιζει η Τζουλιανα!
Εχω βρεθει αρκετες φορες με την κοπελα, οταν ειχε ερθει στις αρχες μου ειχε αφησει μια πολυ καλη πρωτη εμπειρια αλλα με τον καιρο ολο και γινοταν χειροτερα.

Τις τελευταιες φορες ελεγα δεν θα ξαναπαω μαζι της αλλα επειδη μ'αρεσει πολυ το petite σωμα με την πολυ λεπτη μεση καθε φορα υπεκυπτα.

Στα σημερινα λοιπον, λεω ας παω -- μπορει να εχει αλλαξει κατι και να ειναι μια καλη εμπειρια. Πηγα το απογευμα και οπως με ενημερωσε η τσατσα, μολις ειχε ανοιξει το σπιτακι για σημερα και θα ημουν ο πρωτος της πελατης. Λεω ωραια, δεν θα βαριεται και ισως ειναι μια καλη εμπειρια σημερα. ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.

Μολις μπαινει με χαιρεταει, παει στο κρεβατι και αρχιζει να γδυνεται, χωρις να υπαρχει καποιο παιχνιδι πριν. Αρχιζει να μου τον παιζει και μολις καυλωνω μου βαζει προφυλακτικο και αρχιζει μια αδιαφορη πιπα. Με τα πολλα, καυλωνω και της λεω να ερθει απο πανω και αρχιζουμε να κανουμε ενα σεξ στο οποιο φαινοταν πως απλα εκανε μια συναλλαγη μαζι μου και επρεπε να κανει τις τυπικες διαδικασιες. Μολις εχυσα, σε λιγοτερο απο 1 λεπτο ειχε φυγει απο το δωματιο και εληξε η ολη διαδικασια.

Θεωρω πως η κοπελα εχει βαρεθει την δουλεια αυτη, το καταλαβαινω απολυτα και υπο τις συνθηκες που μπορει να βρισκεται να θελει απλα να φυγει απο ολο αυτο και το σεβομαι αλλα αυτο το βγαζει στον πελατη και αφηνει μια ξυνη γευση στην ολη εμπειρια.

Εγω δεν προκειται να την ξανασυναντησω και πιστευω πως οσοι εχουν βρεθει μαζι της, αρκετοι θα συμφωνησουν μαζι μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζουλιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαρ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
227
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntonpinelo, Διαγραμμένο μέλος 33549, sotosdep2 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2022
Φιλε σου απανταω με λιγο καθυστερηση αλλα τωρα εγινα μελος.Εχει πεσει παρα πολυ ο γλαυκος σχετικα με παλιοτερα περιπου πριν 4-5χρονια.Ολες βιαζονται να σε ξεπεταξουν και κανουν μηχανικο σεξ 3 πραγματα στανταρ και νοιωθεις λες και κανεις σεξ με κουκλα φουσκωτη.Επισης εχουν ασχημη συμπεριφορα καποιες κοπελες και αυτο πρεπει να το δουλεψουν λιγο.Εγω ειμαι πελατης χρονια και εχω κοψει να πηγαινω λογω και της κακης συμπεριφορας απο κοπελες και λογω των υπηρεσιων που δεν ειναι για 30ευρω αλλα για ενα ταληρο.Μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα λιγο γτ ο κοσμος παει εκει να ξεχαστει και να περασει καλα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1