Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 28 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πορνοβιολετα λοιπον απο Ουκρανια. Σχετικα ψηλο μωρο, ξανθο καρε μαλλι, ομορφο προσωπο, μικρο στηθος και καπως απλωμενο κωλι. Βγηκε με πολυ θετικη πορνοαυρα για σαλοναρισμα οποτε περασα για δοκιμη με το απλο πορνοπαραβολο. Ηρθε μετα απο λιγο στο δωματιο και αφου πεταξε τα πορνοεσωρουχα περασε αμεσως σκουφο στο σταφιδιασμενο εργαλειο, δεν της ειπα τιποτα την αφησα να δω τι θα καταφερει κι ετσι μετα απο πολυ μεγαλη προσπαθεια απο την πλευρα της ειχαμε επαρση της σημαιας. Μονοτονη πιπα χωρις κατι το ιδιαιτερο.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω οπου αρχισε να χτυπιεται σαν λυσσασμενη και να ηδονιζεται αρρωστα. Ετσι οπως χτυπιοταν, ηρθε στο μυαλο παρομοια κατασταση απο την νυμφομανη μιλφ Βανεσσα, πριν πολλα χρονια, στον Βαρδαρη που μου ειχε σπασει την πουτσα και ειχα κανει μηνες να συνελθω οποτε της ειπα να αλλαξουμε. Εκει την επιασε παλι πορνογελιο οτι και καλα παραλιγο να τον βγαλω νοκ αουτ τον παππου και στηθηκε στα 4 Χεχε!. Της το εδωσα εκει για λιγη ωρα και τα πεταξα γαληνια, δεν βιαστηκε να τραβηχτει οποτε εφυγε και η τελευταια σταγονα σωστα. Ελαχιστο σοσιαλ, μαζεψε την πραματεια της και βγηκε.
Πορνοαποτιμηση: Ευχαριστη παρουσια, απειρη, δεχεται καθοδηγηση και δεν εδειξε να βιαζεται με τον χρονο. Δεν νομιζω να βελτιωθει ιδιαιτερα ειδικα αν της βαζουν χερι απο το μαγαζι στο να ειναι απλα κρεατομηχανη αλλα ειναι πολυ καλη για τα χοντρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2022
Όνομα κοπέλας
Βιολέτα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19, kostakios και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού