Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 27 10
Sex Studio 105352
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξεκίνησα για Γαβριέλα στην Κατεχάκης αλλά ήταν κλειστό όπως και πολλά αλλά στούντιο που δε χρειάζεται να αναφέρω.
Συνέχισα μπας και πέτυχω τίποτα έστω και μέτριο να περάσω σχετικά όμορφα αν και απελπισμένος , έφτασα στο στούντιο 60 κάτω στη βριλισού.
Ο τίτλος τα λέει όλα. Μπαίνω μέσα στον οίκο και περιμένω να δω καμιά φόλα η τίποτα είδους λατινικής Αμερικής. Εμφανίζεται μια κοπελάρα που ακούει στον όνομα Σαμπρίνα.
Σωματότυπος μοντελέ με πάρα πάρα πολύ όμορφο δεματάκι, λείο, αψεγάδιαστο, δέρμα με λάμψη, μπεμπέ, εκεί που το χουφτώνεις να γλιστρά το χέρι σου και να είναι όσο μαλακό όπως πρέπει σε ένα γυναικείο κορμί.
Πρόσωπο όμορφη γυναίκα από Τσεχία παρακαλώ, με μακριά μαλλια σχεδόν μέχρι τον κώλο της, καστανόξανθη, πολύ περιποιημένα μαλλιά και γενικά όλο της το πρόσωπο βαμμένο όσο πρέπει.
Στήθος από τον δημιουργό σε σχέδιο δάκρυ, σηκωμένο, στητό με μεγαλούτσικες ρώγες, μαλακό στο άγγιγμα πιπίλισμα και σε μέγεθος μικρό.
Κώλος ποιηματάκι, στητός τέτοιο σε μέγεθος μοντέλας από εσώρουχα, χωρίς να προεξέχει το οτιδήποτε αρνητικό η μπαλονάτο καμία σχέση, θεωρώ ότι έχει τον απόλυτο κώλο.
Μουνί μπαμπάτσικο μεγαλούτσικο σε σχήμα, όμορφο σχήμα, ροζουλή μουνόχειλα, κατέβαζε υγρά και ηταν για πολυυυυυυύ γλύψιμο.
Περίφημα μπούτια , ποδάρες όλα περιποιημένα και στην τελειότητα. Όπως είπα λείο δέρμα μπεμπέ και είχε βάλει τις κρεμούλες της οπού γυαλίζανε.

Ξεκίνησε με πολλά προκαταρκτικά, να μου έχει φέρει τον κώλο της μέσα στη μούρη μου, να κουνιέται πέρα δώθε, να παίζει με το πουλί μου ακόμα γυμνό, να γλιστρά επάνω του με το κορμάκι της με τα βυζιά της και να έχω γίνει τούρμπο. Πέρασε αρκετή ώρα με όλα αυτά μέχρι που τη σταμάτησα και ξεκίνησε τσιμπούκι.
Πίπα η κοπέλα έχει ταλέντο προσπαθούσε και το έβαζε όλο στο στόμα της μέχρι ρίζα, εναλλαγές μέσα έξω, καλή δουλειά με τη γλώσσα της, έπιανε τα αρχίδια μου τα χάιδευε σωστά, δεν βιάστηκε πουθενά δεν με πόναγε και ήξερε πολύ καλά αυτό που έκανε. Τη σταμάτησα γιατί με είχε φέρει σχεδόν στα κόκκινα.
Με καβαλάει από πάνω και μπαίνει βαθιά ξαπλωμένη επάνω μου να ακουμπάω το στήθος της και πίσω να βλέπω στον καθρέπτη τη μουνάρα της να μπαινοβγαίνει στον πούτσο μου, αλλάζει και βάζει τα πόδια της τα πέλματα να ακουμπάνε κρεβάτι και να κάνει τρελές διεισδύσης για αρκετή ώρα χωρίς να δείχνει σημάδια κούρασης, το γούσταρε αυτό που έκανε και φάτσα φόρα τα μουνόχειλα μπροστά στα μάτια μου να βλέπω όλο το παιχνίδι. Σαν να ήμουνα με τη μουνάρα κοπέλα μου. Τη γυρίζω σε ιεραποστολικό να γλύφω τις μπουτάρες της που ήταν σκέτη καύλα , να με αφήνει να χουφτώνω παντού, πουθενά δε μου έβαλε κόφτη καθότι και εγώ δεν ξεπερνώ τα ορια και μετά από αρκετό γαμήσι τελειωσα.
Τι να λέμε τώρα το κορίτσι είναι τούμπανο όσο δε πάει. Είχα μια μουνάρα δίπλα μου και δεν την ειχα εντοπίσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν συχνάζω στο βουνό αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Η Σαμπρίνα εργάζεται μόνο στο βριλησσού 60 κάτω και δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες Σαμπρίνες.
Άξια αντικαταστάτρια της LEYLA λοιπόν με μεγάλη επιτυχία στο πρώτο ραντεβού σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα με ένα πανέμορφο πλασμα. Είδη τώρα που γράφω την κριτική έχω καυλώσει πάλι. Είναι από τις λίγες φορές που συμβαίνει αυτό το συναίσθημα διότι είναι απειροελάχιστες οι κορασίδες που αγαπάνε αυτό που κάνουν οπότε και ο πελάτης θα είναι ευχαριστημένος και καυλομένος.
Αυτά από εμένα guys εύχομαι να περάσετε όσο καλά πέρασα και εγώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
claimain
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
6.017
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, anthotypos, Trifonbakatsoulias και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού