Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετα απο βολτες και βολτες συνεχομενων ημερων και μη βρισκοντας κατι αξιο να γαμησω κατεληξα στην Σαντρα οπου αυτες τις μερες την ειχα ξαναδει στο σαλονι και σημερα αποφασισα με κόπο να την τιμησω.
Υψος ανω του μετριου προς ψηλη για γυναικα παντα.Μακρια μαλλια οχι ιδιαιτερα προσεγμενα.Βυζι χωραει στη χουφτα σου και περισσευει με ομορφο τελικα σχημα και καλη δουλεια απο σιλικονη χωρις ραφες και μαλακιες και προσεγμενη δουλεια.Ωραια αφη και αισθηση στο χουφτωμα και γλυψιμο που η ρογιτσα πεταγεται σκληραινει και πιπιλαγα ωρα.
Σωματοτυπος λεπτος σχεδον ολα πανω της συμμετρικα και λεω σχεδον ολα λογω κωλου.
Κωλος φλατ δυστηχως ηταν ενα απο τα μειονεκτηματα.
Δερμα σχεδον λειο , μαλακό ωραια αισθηση στο χάιδεμα δεν ηταν σκληρο τραχυ αλλα ομορφο , σαρεσε να χουφτωνεις μια μπουτα μια βυζαρες μια απολα.
Μεγαλα μουνοχειλα για ρουφηγμα που δεν εκανα λογω προγραμματος.Δαχτυλα με προσοχη και σιγα σιγα δεχοτανε οπου και εκει που την πασπατευα στα προκαταρκτικα εβαλα και δαχτυλακι στην κωλοτρυπιδα της αφου ειχα προσεξει οτι ηταν ανοιχτη.
Ευδιαθετη χαμογελαστη ηθελε να σε περιποιηθη να σε κανει να περασεις καλα, αν και ο χαρης ρομας μου το ειχε επιβεβαιωση απο πριν στο σαλονι.
Προσωπο αδιαφορο στο σαλονι αλλα μεσα στο δωματιο που την εχεις απο κοντα αρχιζει και τρωγεται, δηλαδη δε με χαλουσε.
Καναμε τρεις κλασικες στασεις πουθενα δεν εκλεβε , συμμετειχε στο γαμησι, αξιοπρεπεστατη θα ελεγα η Σαντρα.
Το αδυνατο σημειο ειναι ο κωλος της τελικα απλα αν δεν εχεις κατι αλλο να γαμησεις τοτε ειναι καλη προταση και βεβαιως για μια φορα.Γενικα αυτο το σπιτι δεν με εχει απογοητευσει ποτέ ειτε η κοπελα ειναι μουναρος ειτε ειναι μετρια.
Της ειπα για τις φωτο που εχει ψευτικες και ειπε καποτε ετσι ηταν και ειναι αληθινες.Προσπαθησα να της βγαλω μια δυο πραγματικες φωτο αλλα η κοπελα κατατρομαξε οποτε εκανα πισω και εδω που τα λεμε δεν εχασε και η βενετια βελονι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 09, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
claimain
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
6.017
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Bratan2022, maradona7, spor48 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού