Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 256 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σημερα κυριοι και για πρωτη φορα εκανα αυτο που λεει και ο τιτλος, ημερησια εκπτωση.
Αν και οποτε μου γενναται η επιθυμια για γηαμησι δεν εχω καποιο εμποδιο πηγαινω κατευθειαν χωρις σκεψη.Μεχρι λιγο καιρο πριν πηγαινα πολλες φορες μεσα στο μηνα τι πολλες? συνεχεια εννοω διοτι ειχαμε ομορφες κορασιδες.Πλεον οσες μεινανε και ειναι καλλονες τις γαμησαμε ολες , οχι αλλο πια.Ελα μου ντε που δεν υπαρχουν πλεον αξιολογες κορασις και εδω ειναι που αναγκαζομαστε να κανουμε εκπτωσεις οπως και η σημερινη μου εξορμηση.
Βικα το κοριτσι μας εξ ουκρανιας γυρω στα 26-27 ξανθο σκουρο μαλλι μακρι, πολυ ωραιος κωλος καλοσχηματισμενος λιγο τσουπωτος,κανονικος σωματοτυπος οχι κατι ιδιαιτερο οχι μοντελέ,επιπεδη κοιλια,χρωμα δερματος λευκο σαν εμας αλλα χωρις να την εχει δει καθολου ο ηλιος,δερματακι κλασσικο συνηθισμενο οχι πουπουλενιο οχι να γυαλιζει οχι λειο,βυζι εδειχνε καλο στο σαλονι μεσα στις βυζοθηκες ενω οταν το εβγαλε κρεμασανε ως το πατωμα ξεφουσκωτα βυζια μικρα σε μεγεθος,προσωπο αδιαφορο οχι αυτο που το βλεπεις και βγαζει καυλα για εμενα αδιαφορο.
Πιπα δεν τον πνιγει το μποτσο αλλα σε περιποιειται καλα με αισθησιασμο χωρις να βιαζει το πουλι σου και για αρκετη ωρα.Δεν βιαστηκε να τελειωσει εγω την σταματησα γιατι στη θεα αυτων των βυζιων ξενερωνα.
Πρωτη σταση ανεβηκε απο πανω οπου εδειχνε να το ευχαριστιεται ενω εγω συνεχιζα να ξενερωνω με τα βυζια της.Την αλλαζω σε πισω με εμενα ορθιο στην ακρη του κρεβατιου και την κοπελα να εχει παρει στησιμο για οσκαρ.Τουρλωνε τον κωλο της και ανοιγε τερμα τα ποδια στο σωστο σημειο.Τελικα την καβαλησα σαν αλογο οπου εριξα αρκετες μπουτσες και σημειοτεων οτι το γουσταρε σε αυτη τη σταση.Καπου κουραστηκα και την ξαπλωσα μπρουμυτα στο κρεβατι που εκει τα επαιξε ολα για ολα καθοτι κουναγε το κωλι της με ρυθμο στο καυλι , συμμετειχε και ηρθε το τελος.
Ξαπλωσα να ξαποστασω και ακουω την κλασσικη ατακα, τελειωσα για σημερα ( μιλαει καποια ελληνικα).Ρωταω τι τελειωσε η βαρδια? οχι λεει τελειωσα μαζι σου επειδη αυτες οι δυο στασεις ειναι οι αγαπημενες μου.Δυστηχως μεπιασαν τα γελια και την κορασιδα να το συνεχιζει, τι δε με πιστευεις? O really you finish? had an orgasm? with me? Χαιρετησε ειπε ευχαριστω καθοτι πολυυυυυ ευγενικη και εφυγε.
Πετσετες δεν ηταν κλειστες,το ντους ηταν μπούζι και το τηλεφωνο του ντουζ ηθελε αλλαγει δεν λειτουργουσε σωστα.
Αυτα μυστες μου σκεφτειτε και πραξτε αναλογως.
Μας βλεπω η να τον παιζουμε ολημερις η να πηγαινουμε σε εσκορτ διοτι η κατασταση δε παλευεται πλεον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2022
Όνομα κοπέλας
Vika
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
claimain
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
6.017
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 Rdeliaris23, giorgiodelafuentes2, ThE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2022
ίσως να μην πρέπει να υποκύπτουμε στην πορνοπεριέργεια με άγνωστες συνέπειες και προεκτασεις
06 Οκτωβρίου, 2022
Η συγκεκριμένη είναι μεγάλη φόλα. Μακριά
06 Οκτωβρίου, 2022
jimbo δε μπορω να πω οτι περασα χαλια αλλα ουτε και super.Καπου στο ενδιαμεσο ηταν η συνευρεση απλα δεν εχω συνηθισει να πηγαινω σε στουντιο με εκπτωση στην εμφανιση οπως για παραδειγμα τα βυζια που αυτο δεν το βλεπεις στο σαλονι αλλα σου ερχεται κατακεφαλα μεσα στο δωματιο.Η κοπελα δε μπορω να πω , το προσπαθουσε πολυ και σε στασεις και σε ορεξη, ηθελε να σε περιποιηθει δεν ηταν φολα σε καμια περιπτωση αλλα ουτε και βιαστικη ουτε ξεπετα απλα δεν ηταν στουντιακου επιπεδου οπως leyla,katia,stella,valeria και αλλες
06 Οκτωβρίου, 2022
το ντους ηταν μπούζι ;
Καθόλου καλό νέο αυτό. Τον ήπιαμε!
Τώρα που χειμωνιάζει κιόλας, θα υποδεχόμαστε τις κοπέλες στο δωμάτιο με πουλί μεγάλο σαν γαριδάκι Πλατύ χαμόγελο
review reaction 3 claimain
06 Οκτωβρίου, 2022
@jimbo24 κατά τη γνώμη μου, όταν δεν αρκούμαστε σε δοκιμασμένες κοπέλες και στανταράκια και θέλουμε να γνωρίσουμε κάποια νέα άφιξη κ.λπ., πάντα υπάρχει το ρίσκο του να έχουμε κάποια πιο μέτρια εμπειρία ή και να φάμε παλτό.
Κι αυτό ισχύει σε όλες τις κατηγορίες τιμής, από Μεταξουργείο μέχρι έσκορτ.
Οπότε κανείς διαλέγει και παίρνει: ή παίζει στα σίγουρα και χάνει την ευκαιρία να γνωρίσει κάτι νέο ή ρισκάρει να ρίξει κάποια χρήματα στον κουβά Ματάκι
review reaction 1 Mpratan, claimain
06 Οκτωβρίου, 2022
johnstef ποσες φορες να γαμησεις μια κορασιδα ωστε να βαρεθεις? προσωπικα μετα απο 3 το πολυ 4 φορες και αυτο ανα διαστηματα μετα βαριεμαι θελω κατι αλλο.Αν περασει κανα 3μηνο τοτε ναι μπορω να πω ισως ξαναπαω μαζι της αλλα γενικα μαρεσει να αλλαζω και οχι συνεχως στα ιδια.
Το ξαναλεω γιατι ισως να μην εγινα κατανοητος.Η κοπελα δεν ηταν παλτο η ξεπετα η φολα σε καμια περιπτωση, απλα το θεμα των βυζιων παιζει σπουδαιο ρολο στην εμφανιση και αυτο ηταν το σημαντικοτερο για εμενα οπου με τη θεα τους χαλιομουνα.Παραταυτα η κοπελα με περιποιηθηκε το προσπαθουσε ηταν φιλοτιμη.
Η ουσια της κριτικης μου ηταν να δειξω οτι δεν υπαρχουν καινουργια ομορφα κοριτσια και εμεις αναγκαζομαστε να κανουμε εκπτωσεις λογω αυτου.
review reaction 1 Johnstef
07 Οκτωβρίου, 2022
@claimain συμφωνώ, εννοείται ότι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την εμφάνιση, όλους μας μπορούν να μας φτιάξουν ή να μας χαλάσουν ακόμα και λεπτομέρειες.
Όσο για το πόσες φορές μπορούμε να πάμε με μια κοπέλα, απρόβλεπτο και κατά περίπτωση κατά την ταπεινή μου γνώμη. Με άλλες θα πούμε καλά ήταν αλλά δεν καίγομαι να την ξαναδώ, κάποιες μπορεί να μας φτιάχνουν και να τις θέλουμε ξανά και ξανά.
review reaction 1 claimain
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7