Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566794
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μεσημεριανη επισκεψη εν μεσω αρκετης ζεστης για Χριστινα που ειχα στα υποψιν καιρο απο καποια σαλοναρισματα που την ειχα πετυχει . Ευτυχες οτι στο δωματιο 3 στον οροφο που μπηκα ειχε a/c στους 23 βαθμους και ηταν δροσερα .
Ελληνιδα καστανοξανθη κατσαρομαλλα με μακρυ μαλλι ηλικιας 32-33 ετων , χωρις περιττα κιλα αλλα χαλαρο σωμα παντου , φλατ κωλαρινος , πολυ μετριο προσωπο ( δε θα το πω ασχημο αλλα αδιαφορο ) που ναι ισως το πιο αδυνατο σημειο της και μεγαλα βυζια 4αρι μεγεθος ελαχιστα πεσμενα για το βαρος τους αλλα μια χαρα στη χουφτα και στην αισθηση καθοτι μαλακα με μεγαλες ρωγες , ( σιγουρα το δυνατο της σημειο και ειναι φυσικα κατα δηλωση της ) . Υψος περιπου 1.70 , αν γυμναζοταν θα επαιρνε ποντους γιατι δεν εχει κακο σκαρι αλλα με τα ''αν'' δε γινεται δουλεια .
Θετικο πλασμα γενικα , ευγενικο με ορεξη για κουβεντα στην αρχη κ το τελος αλλα μου λειψε πολυ η πουτανια επι τω εργω , πολυ μετρια πιπα στο ξεκινημα ( αρκετο χερι και ελαφρυ δοντι ) , την οποια διεκοψα μετα απο λιγο παροτι της εβγαλα το χερι , 2 στασεις ιεραποστολικο και η επομενη στα 4 οπου καταθεσα στο λαστιχο αφου εριξα μερικα μπατσακια . Στα θετικα ελαχιστο τζελ κατι που εκανε πολυ αισθητο το μουνακι της κατα το γαμησι , στησιματα δεν εκλεψε και δε βιαστηκε στη διαρκεια της συνεδριας καπου . Στα αρνητικα πολυ εντονη και διαχυτη η μυρωδια του τσιγαρου κατι που με ξενερωσε πολυ με το που καθισε διπλα μου ετσι δε περασα σε πιπιλισμα σε ρωγες και δαχτυλακια ( θελω να μυριζει ολιγον ευωδιαστα καποια για να αφεθω ) και επισης καθολου βλεμμα πουτανιαρικο , πρωτοβουλια ή ιδιαιτερη συμμετοχη καπου , μονο ακολουθουσε και στηνοταν .
Ευγενικα χαιρετηθηκαμε και εφυγε με χαμογελο μετα απο λιγα σοσιαλ , μετρια εμπειρια που δε θα επαναλαβω παροτι σα κοπελα θετικα στοιχεια απεκομισα , σα πουτανα εκτος απο εμφανιση δε με επεισε χωρις να με φολιασει ομως για να μαι δικαιος .


Αυτα αλανια , καλη συνεχεια και.. α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.330
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, hornyasfuck, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού