Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Πέμπτη ειχαμε φουσκοδεντριές γιατί μας έπιασε η άνοιξη καιι δεν λέει να μας αφήσει , και γουστάραμε μιλφέηγ . Που να τρέχεις να βρεις , τράβα στα σίγουρα . Το παρκινγκ παιρνει εντεκα και οχι δεκα , αν και νομιζω πως απο βδομαδα θα παιρνει τον κλασικο ασσο . Η τσατσα με τις μπυρες και την ευγενεια της και η σαρανταρα ( δεν ειναι σαρανταρα , μικροτερη ειναι ) κολλητη της μανας μου , δασκαλα των αγγλικων , φουρναρισσα , κατι τετοιο τελος παντων , που ηθελα να γαμησω απο τοτε που καταλαβα τι κρεμεται αναμεσα στα ποδια μου , προθυμη να με ανακουφισει ! Βυζαρες , κωλαρα , μεση καλη χωρις περιττα κιλα για τον τυπο του σωματος της και το προγραμμα το κλασικο ! Πηρα το πληρες πακετο και ξεκιναμε . Πιπα με χερακι και ανευ , χαδακι και γλειψιματακια , στασεις απο κηφισια μεχρι πειραια , ισπανικα και ορθοδοξα και καθολικα , τα παντα ολα κανει , τον λοκω της δεν τον δινει , όχι πως με κόφτει κιολας , αλλα δεν βιαζεται , ψυχρη δεν ειναι , κατι σε gfe τοχει , η μαλλον , δεν ξερω στον καθενα οτι βγαινει . Ανεκτικη στις παραξενιες μου , χαμογελαστη , τελειωσα με πιπα μεσα στην καποτα , γουσταρα που δεν κανει πολλες μαγκιες με ακαποτα . Περασα καλα , καβλωσα πολυ και οσο κρατανε οι διακοπες θα την επισκεφτω παλι . Ετσι , για το παρκινγκ , ρε γαμωτο !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Μέλος
4
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού