Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 320 10
Sex Studio 488524
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πριν από λίγες ώρες αγαπητοι συναδελφοι και συναγωνιστες και λίγο πριν να γυρισψ σπίτι από την δουλεια αποφασίσαμε εγω και ενας φίλος μου να κανουμε τον βραδυνο και τιμιο αγωνα μας στον στίβο των studio της Αθήνας.

Πάμε λοιπον αρχικά στο Ισμηνης οπου ηταν η Ροζα..Θεικο κατα την αποψη μου μουνι αλλά λόγω μεγαλου συνωστισμου ο φιλος μου μπηκε αλλά εγω ειπα να πάμε και Τριγγετα μπας και ηταν λιγο ποιο ηρεμα...



Και ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΗΡΕΜΑ..Οκ μπαινουμε μεσα και κλασσικα μια χαρα κουβεντουλα με την τσατσα και ερχεται η Τζεσσικα...Ωραια υπαρξη λέω εγω ας μπω (μαυρο μαλλάκι, κοντοπουτανο με ωραιο βυζακι.με χαλαει λιγο λογω του υψους μου)και ωραιο ματακι....Ειχε ενα θλιμμενο και βαριεστημενο βλεμμα πριν μπω στο σαλονι.Οκ κανω ας πάρω το απλο προγραμμα δεν χανω και πολλα (που φτασαμε ε???)και μπαινω..Κανω το ντουζακι μου και σκαει η Τζεσσικα μυτη..

ΔΕΝ ειπε κουβεντα συναδελφοι!Οθτε ενα hi.Καθεται λιγο διπλα μου, μου τον χαιδευει σε λιγο φοραει την καποτα.Εκει στο τσιμπουκι καθολου φιλωτιμες προσπαθειες.Θα ελεγα οτι δεν ηταν καθολου υγρη πιπα..Σχεδον αερα επιανε και σε προσπαθειες για deep ετρωγε ακυρο..

Την βαζω λοιπον απο κάτω και τουλαχιστον οκ αφηνε φιλακια στις ρογιτσες ενω γαμαγα το ομολογουμενως με λιγη κρεμα εκκεινη την στιγμη μουνακι της και μου αρεσε αυτο καθοτι ηταν στενουλι.Την βαζω μετα πλαγιαστα και συνεχιζει να μενει αμετοχη στο ολο θεμα χωρις καν τα τεχνητα βογγιτα αλλα με κατι φωνουλες.Α λεω δεν παμε πολυ καλα εδω..Ως τωρα ηταν αμιλητη και αμετοχη.Την βαζω απο πανω και καταλαβαινω το βαριεστημενο υφος της και με το που μπαιμω μεσα της ξεκιναει το συστημα σκουπιστε τελειωσατε..Πριν προλαβω να κανω πολλα για αυτο που θα ερχοταν τελειωσα με βαναυσα πληγωμενο πουτσο απο αγαρμποσυνη..

Τεσπα αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν δικαιολογω να μην βγαζει οθτε λεξη μα τιποτα η γκομενα στο δωματιο (αν ημουν πρωταρης θα ειχα συχαθει το σπορ του μπουρδελιαρη πριν καλα καλα το αρχισω)και να ειναι τοσο βαριεστημενη γενικα και μη γνωστης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζέσσικα
Stratocaster
Μέγας
Εγγραφή:
21 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
1.674
Πόντοι:
4.655
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού