Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236466
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλοκαίρι κι εγώ ξέμεινα Αθήνα. Μην έχοντας τίποτε άλλο να κάνω, αποφασίζω να ξαναασκήσω το άθλημα.

Άδεια η Αθήνα, έπαιζε κι ο παο την ίδια ώρα, οπότε φτάνω κατά τις 22.00 και το μαγαζί άδειο. Πιο πριν με είχε πιάσει μια απίστευτη νύστα και είπα "αυτό θα είναι γερό crash-test για την κοπέλα. Να καταφέρει να με κάνει ταύρο όπως είμαι τώρα". Και το κατάφερε η άτιμη! Η υποδοχή πάρα πολύ φιλική, μου εξήγησε τα προγράμματα σε σπαστά ελληνικά. Πήρα το πρόγραμμα των 70 με ελεύθερο στοματικό. Η μόνικα είναι όπως την ξέρετε από τις φωτό, αλλά με απίστευτα έκφυλο προσωπάκι, και ικανή για όλα. Φορούσε και τις ψηλοτάκουνες μπότες της, τις οποίες δεν έβγαλε κατά τη διάρκεια, οπότε έξτρα καβλωτικοί πόντοι από δω.

Πίπα αρχοντική, με ρούφηγμα @@, το βάζει μέχρι μέσα, χτυπήματα στη γλώσσα, τα πάντα όλα λέμε!

την βάζω από πάνω, και ενώ είμαι ήδη χαζεμένος με αυτά που συμβαίνουν, μου πετάει το "έλα μωρό μου, μη βαριέσαι!" Αυτό ήταν! Τη γυρνάω στο ιεραποστολικό, και μετά στα 4 όπου η θέα του απίστευτου πάτου της με έκανε τούρμπο! Σημειωτέον πως η συμμετοχή της είναι άψογη και υπερκαβλωτική. Τελείωμα με πίπα, όπου τα είδα όλα!

Η κοπέλα είναι αγριόγατα σκέτη, αυτό ήταν μάλλον το καλύτερο γαμήσι που'χω κάνει σε στούντιο έβερ, πραγματικά ένιωσα σαν να μαι με την γκόμενά μου ένα πράμα! Αν είχα άλλα 70 πάνω μου παίζει να τα σκαγα επιτόπου για δεύτερο γύρο. ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναεπισκευτώ με καλύτερη ψυχολογία για να γίνει γλέντι τρικούβερτο!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 19, 2009
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού