Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 567073
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ειχα δει τις φωτογραφειες της κοπελας στη σελιδα καθως και το νεαρο της ηλικιας της οπου ομολογουμενος με τραβηξε.
Ετσι και εγινε, ξεκινησα και μια απο τις βολτες μου και στοχος μου ηταν στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Με τα πολλα φτανω στον οικο μπαινω μεσα , ερχεται η τσατσα ευγενικη αλλα εδειχνε οχι υπομονετικη διοτι ηθελε ντε και καλα με καποια κοπελα να περασεις, αυτο ελεγε σε ολα τα παιδια, θα περασετε? με ποια θα περασετε λες και ηταν δεδομενο, λες και ειχε τις υπερμουναρους.
Ξεκινα το σαλοναρισμα ειχε τεσσερις κοπελες αλλα δεν ειναι ο σκοπος της κριτικης ολα τα κοριτσια αλλα το ενα.Ονοματι Anca απο ρουμανια με μακρια μαλλια μαυρα και μετριο αναστημα. Κορμακι τρυφερουδι λεπτη με καλες αναλογιες που δεν περναει απαρατηρητο.Δεν ειναι μοντελε φαση αλλα ανηκει σε αλλου τυπου γυναικων.Οπως ειπα ειναι οντος 18 χρονων πολυ μικρη με σωματοτυπο που ακομα δεν εχει ολοκληρωθει απο τη φυση.Θεωρω πολυ καλη περιπτωση για πιπινοφαγους.Οι φωτο που εχει στη σελιδα ειναι και αυτο που ακριβως θα αντικρισετε οταν τη δειτε αλλα και με γλυκεια φατσουλα.
Με τα πολλα λεω στην τσατσα οκ θα περασω και περιμενω να κατεβει γιατι ειχε δωματιο να τη δω ακομη μια φορα και να ανεβω δωματιο.Σε καποια στιγμη κατεβαινει ενας τυπος αλαφιασμενος με περιεργη συμπεριφορα και ερχεται στο σαλονι και κατι να ψαχνει, ηταν σαν χαμενος καπως.Τον παρατηρουσα και εμφανιζεται η τσατσα να τον ρωταει τι εγινε.Ο τυπος της ελεγε τι πραματα ειναι αυτα , πως συμπεριφερεσται ετσι σε πελατη και τετοια.Καρφονομαι πανω του και στο σκηνικο που εξελισετε μπροστα μου.Ξαφνικα σηκωνεται να φυγει , η τσατσα με ανοιχτο στομα και ο τυπος εντελως απογοητευμενος αλλα ρε παιδια σε ασχημη κατασταση. Τον πιανει στη γωνια η τσατσα παντα με ευγενεια ρωτοντας τι εγινε τι εγινε.Απαντα ο φιλος οτι η κοπελα σηκωθηκε ξαφνικα και εφυγε τον αφησε μονο του ετοιμος να κλαψει εδειχνε.Σηκωνομαι παω στο μερος του του λεω ελλατηριο? ναι μου λεει ξαφνικα και η τσατσα να δικαιολογει οτι αν περασουν τα 10 λεπτα η κοπελα πρεπει να φυγει.Ακουσατε ακουσατε.Της λεω ντροπη σας εγω πιστευω αυτα που λεει το παληκαρι και φευγω.Η κοπελα που εκανε αυτο το σκηνικο ηταν η καινουργια Anca. Για αυτο το λογο εγραψα την κριτικη ωστε να προσεξουν οι επομενοι μπας και σωσουμε κανα ανθρωπο οπως σωθηκα και εγω. Ισως η κοπελα να μη φταιει αλλα ετσι να της ειπαν τα αφεντικα της, ισως οντος να ειναι φολα και κακος χαρακτηρας παντος αυτο εγινε οπως το ειδα μπροστα μου. Γαμησανε τη βραδια του μυστη και εκλαψε τα χρηματα του.
Δηλαδη τι πληρωνουμε ακριβως ενα δεκαλεπτο με το χρονομετρο? Τι μαλακιες ειναι αυτες. Κριμα γιατι το κοριτσι ειναι μικρο και αξιζει και ντροπη στο μαγαζι.Μαυρο δαγκωτο μπας και αλλαξουνε χαρακτηρα.Δεν πληρωνουμε στα στουντιο για να εχουμε υπηρεσιες μπουρδελου αλλιως ποιος ο λογος να παμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 26, 2022
Όνομα κοπέλας
Anca
claimain
Σπουδαίος
Εγγραφή:
25 Δεκ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
6.017
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Autokinitas, Johnstef, giorgiodelafuentes2 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2022
"αν περασουν τα 10 λεπτα η κοπελα πρεπει να φυγει" ;;;
Τι είπε ωρέ η γυναίκα! Στα στούντιο πάντα σου λένε ότι το απλό πρόγραμμα είναι 15-20 λεπτά.
Δεν πάμε καθόλου καλά...
review reaction 1 Autokinitas, claimain
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1