Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλησπερα τιμημενοι συναγωνιστες.

Κατ ΄αρχην θα ηθελα να ευχαριστησσω τον Deicidius που χωρις να τον γνωριζω και να με γνωριζει, μεσα απο την περιγραφη του μου ανοιξε το δρομο για να πηδηξω ενα απιστευτο MILF

Και ειναι πραγματικα περα απο καθε περιγραφη αυτο που εζησα μαζι της.

Ψηλη, καστανοξανθη, γλυκια ναι - ομορφη ομως - δε μπορεις με τιποτα να την περιγραψεις...αλλα με κατι στηθια...κατι ρωγες...και το σημαντικοτερο για μενα που με κολλησε χοντρα !!!, μια τρομερη κλειτοριδα !!!

Μετα απο συντομη ενασχοληση με τις ρωγες της, κατεβηκα χαμηλα και τις εκανα ενα γλειφομουνι οπως δεν εχω κανει σε καμμια αλλη ποτε ξανα. Οι φωνες της πρεπει να σηκωσαν το τετραγωνο στο ποδι...

Και αυτο ηταν ενα τιποτα μπροστα στο γαμησι που ακολουθησε. Να τρεμει και να σπαρταραει σαν ψαρι απο το χυσιμο της, και να με βαζει να τις τραβαω τις ρογες τοσο που να εχουν γινει τεραστιες. Αυτη η γυναικα καταφερε και εκανε εμενα τον ηπιο και συντηρητικο, να δω τον εαυτο μου με ενα αλλα ματι, και καταλαβα πως δεν θελει μονο γλειψιμο (αν και τρελαινεται) αλλα γαμησι και μαλιστα πολυ αγριο. Ετσι και εγω για την τιμη των οπλων...την ξεμουνιασα τη Κυρια.

Τα σεντονια μουσκεμα απο τα υγρα της, τα βυζια της πλημμυρα απο το σπερμα μου, τα γονατα μου ακομα χορευουν Τσαρλεστον, και προσπαθω ακομα να συνελθω γιατι δεν ημουν ετοιμος για κατι τετοιο. Μονη μαλακια μου, που επελεξα ακαποτο τσιμπουκι, (παντα μετα μου ερχονται οι φοβοι δε βαζω μυαλο...) και κατι μου λεει οτι θα την επισκεφτω συντομα. Λιγο πριν χυσω και ενω ειχα βγαλει το προφυλακτικο για να την "ψεκασω" ηρθε τοσο αποτομα η λεκανη της αποτομα σε αποσταση χιλιοστων απο τον "Λεβεντη" μου, που παρολιγο να μπω μεσα της ακαποτα. Ευτυχως τραβηχτηκα γρηγορα πισω, γιατι δεν ειμαστε για τετοια.

Αυτα τα ολιγα...πηγαινετε να γαμησετε, να ξεσκισετε, να την κανετε να βογγαει απανωτα...της αρεσει το απολαμβανει.

Φιλε Deicidius...τι να πω. Σου ειμαι ευγνωμων γιατη η δικη σου καλοπεραση με την εν λογω...συνεβαλε και στη δικη μου εμπειρια. Να εισαι καλα και εσυ και ολοι οι συναγωνιστες.

Καλο βολι...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
Μέλος
Εγγραφή:
30 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού