Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 176985
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χθες το βραδυ ειχα συναντηση με φιλο παλιο συνοδοιπορο που παραμενει εργενης. Ο φιλος, μου περιεγραφε την πορνοζωη του και οτι το τελευταιο διαστημα εχει φαει πολλα λεφτα σε βιζιτες ,μασατζιδικα και στριπτιτζαδικα.
Μετα τις απολαυστικες αφηγησεις του ,μιας και ημουν στην περιοχη, πηγα μια βολτα απο Κασσανδρας. Το επιπεδο σιγουρα εχει ανεβει αρκετα. Στα περισσοτερα σπιτακια πλεον εχει αξιογαμητα τεμαχια. Βεβαια αν δεν τα δω ολα δεν μπαινω, επομενως εφτασα μεχρι κατω. Στο τελευταιο σπιτακι λοιπον βγηκε ενα γλυκυτατο ξανθο ρωσιδακι που κρατουσε τα γεματα μασταρια του , απο ντροπη μαλλον. Το μωρακι ειναι ξανθο με πιασμενο μαλλι, ωραια χορταστικα 2,5 αρια βυζια ,ωραιο κωλαρακι και τελεια επιδερμιδα. Τλσπ ενεδωσα στο κασκαντεριλικι και μπηκα. Αφου εκανα μπανακι το μωρακι ηρθε στο δωματιο, οπου την χαιρετησα και ειπαμε μερικες κουβεντουλες στη γλωσσα της. Ξεκινησαμε ενα χορταστικο χαμουρεμα που με εκανε να αισθανθω οπως με την πιτσιρικα γκομενα μου που συναντιομαστε στα κρυφα. Μετα ξεκιναει μια παρα πολυ καλη πιπα με προφυλαξη οπου τη σταματησα γιατι ενα τετοιο μωρο ηθελα να το γαμησω συναισθηματικα ιεραποστολικα. Οντως στο ιεραποστολικο βγηκε παθος αφου γαμιομασταν και φιλιομασταν ταυτοχρονα.Μετα γυρισμα στα 4 οπου η θεα ηταν πραγματικα υπεροχη. Ομως το τελειωμα ηθελα να το δωσω να το κανει το μωρακι,οποτε της τονεδωσα και με τελειωσε με τσιμπουκι(με το προφυλακτικο).
Το κοριτισι αφου τελειωσαμε μου εκανε κι ενα μασαζακι μεχρι που μετα από λιγο της χτυπησε την πορτα η τσατσα και αφου εβαλε παλι το εσωρουχο της φιληθηκαμε αγκαλιαστηκαμε και εφυγε.
Εννοειται οτι εγινε στανταρακι.
Προτεινεται ανεπιφυλακτα αλλα κοιταχτε να της φερεστε καλα γιατι ειναι ψυχουλα,
Γι'αυτο.....
Το νου σας ρεμαλια!!!!!
Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2022
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
bourdeliaris82
Μέγας
Εγγραφή:
22 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
56
Likes:
6.163
Πόντοι:
3.556
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, maradona7, anthotypos και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού