Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 203 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 453542
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οι φωτος μου εδειχναν ωραιο σωμα και πραγματι η αυτοψια το επιβεβαιωσε!
Η Νταρια ειναι μια ομορφη νεαρη κοπελα, λεπτη με στηθος θαυμα της φυσης, γεματο, στητο, μεσαιο σε μεγεθος, με σκουλαρικι στη δεξια ρωγα. Επισης εχει πολυ ομορφο κωλο. Το προσωπο της ειναι συμπαθητικο αναλογα τις εκφρασεις που παιρνει και τα ποδια της οκ. Κοιλιτσα φλατ.
Περασα με αυταρχικο με 50Ε, σε αυτο το στουντιο εχω δει τις τιμες να κυμαινονται αναλογα με τη ζητηση, χθες το βραδυ που βαραγαν μυγες λοιπον μου ειπαν 50.
Εκανα μπανακι και ηρθε η Νταρια, αρχισαμε με εμενα να γλυφω τα βυζια, εχω να δω τετοια βυζια απο τοτε που ειχα περασει με την Αννα Μαρια στο Κ132 (μετεπειτα Dream Girls, Magic Girls, ανεξαρτητη και προσφατα sugarbabes φωτογραφηση ειδα), η οποια τοτε ηταν 20 αν θυμαμαι καλα. Η Νταρια ειναι στα 24. Μετα πηγα για ποδια αλλα λιγο η αξυρισια, λιγο οι γαμπες που ειναι αγυμναστες, δεν ασχοληθηκα. Δαχτυλο δεν τα πηγε καλα, εχει και μεγαλα νυχια οποτε το αφησαμε μην εχουμε κανενα ατυχημα. Εβαλε στραπ για πρωτη της φορα ειπε και πηγαμε για μια σταση στα ισια, να βλεπω τα βυζια. Ανταπεξηλθε ωραια, κουραστηκε σε μια φαση και ηθελε να αλλαξουμε σταση αλλα εγω δεν ηθελα, οποτε συνεχισε μεχρι που τελειωσα προς εκπληξη της.
Γοργη εξοδος για μπανιο της καθως της τα εχυσα τα βυζγγγια. Το μονο που προλαβα να μαθω ειναι οτι ειναι 6 χρονια Ελλαδα και δεν μιλαει ελληνικα. Μαλλον κατι θα καταλαβα λαθος.
Μπανακι και γοργη εξοδος κι απο εμενα, περασα οκ.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2022
Όνομα κοπέλας
Daria
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 perseas, olddog, Paliotsarkadoros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού