Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως γράφω και στον τίτλο show. Μεταμεσονύχτια επίσκεψη στο 12ο και πέρασμα με την μιλφ ξανθιά Έλις. Κορμί λαμπάδα, σοβιετικό αλογάκι αλλά λίγο πλαδαρή, παραπλανητικές φωτό όσο αναφορά τον κώλο "πέτρα" παρόλα αυτά πολύ ωραία γυναίκα.
Μπαίνει μέσα μεταξύ gfe+pse με φουλ φιλιά, χορό, χάδια και πορνοσταρικο τσιμπούκι φιδίσιο. Αφού χόρεψε φίλησε αγκάλιασε μου τον πήρε στο στόμα στα όρθια μετά ξανά φιλιά και μετά ξανά mouthfuck μέχρι δακρύων από μόνη της. Μετά ξάπλωσα και συνέχισε σούπερ πίπα και συνεχώς να μεταφέρει το κορμί της περιμετρικά με την πουτσα στο στόμα ή το λαρύγγι... Showoman η τύπισσα. Μετά γύρισε για 69 χωρίς να αφήσει το πουλί από το στόμα και κάναμε 69 ενώ αυτή μουλιασε τα παπάρια μου ξανά κ ξανά. Έκατσε βαθιά μετά από πάνω μου αλλά δυστυχώς δεν είχε καλή αίσθηση το μουνι της και δεν με άφησε να δώσω πόνο έβαζε κόντρα για να έχει τον απόλυτο έλεγχο και κάπου εκεί είχαμε μια ελάχιστη πτώση μελατη όπου έβγαλε καποτα και μου τον ξανά γυαλισε πουτσα @@ κωλο και σε δευτερόλεπτα ήμουν πάλι έτοιμος για σκισιμο στα 4 όπου ούτε εκεί τρελάθηκα από την αίσθηση ενώ δεν έκανα σωστά μπασιματα κ αυτή φώναζε τί καλά το κάνω.... Θέατρο που δεν με τρέλανε κι έτσι μετά από 3-4 λεπτά στα τέσσερα της το δίνω τσιμπούκι να με τελειώσει έτσι όπου κάποια τα πήρε στο στόμα άλλα στα χείλια στα μάγουλα και τον πασσαλιψε χτυπώντας στο στόμα στο μέτωπο στην γλώσσα. Πολύ δυνατό κ ωραίο τελείωμα.
Εν κατακλείδι μιλάμε για μια ζεστή μιλφ με.πολυ καλές υπηρεσίες, έμπειρη με πίπα pse και καλή διάθεση αλλά δεν είχα καλή αίσθηση την ώρα του σεξ. Παρόλα αυτά ωραία γυναίκα, τοπ διάθεση, ευγενική και μαστορισσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2022
Όνομα κοπέλας
Έλις
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Spectro7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.675
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, Paliotsarkadoros, olddog και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2022
Δεν ξερω ρε φιλαρακι αλλα με εξαιρεση την Λιλιαν εκει μεσα το εν λογω στουντιο μυριζει ναφθαλινη....πολυ γκιλφιλα ρε παιδι μου.μονο granny δεν εχει καταληξει.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1