Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 19 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με τη Καταλεγια εχω βρεθει καποιες φορες αρκετους μηνες πριν αλλα θα αναφερω μια φορα που την ειδα στο αθηνων η οποια ηταν και η τελευταια πριν περιπου 2 μηνες ισως και κατι περισσοτερο .
Εμφανισιακα ειναι νομιζω το κορυφαιο στουντιοκοριτσο και αυτο μαρτυρουν οι ορδες πελατων σε καθε της βαρδια που περιμενουν στο σαλονι και την ακολουθουν οπου δουλευει . Ζητηση αντιστοιχη αυτη την εποχη δεν εχει κανενα κοριτσι σε στουντιο και το εντυπωσιακο οτι απλα αρκει μονο η εμφανιση της για να της χαρισει ολη αυτην την αποδοχη χωρις η ιδια να ναι τιποτα εξαιρετικο στο δωματιο ( το αντιθετο θα ελεγα αγγιζει τα ορια του κομοδινου αν και εχω παει και με χειροτερες ) . Λυγερο αδυνατο κορμι με μακρυ ισιο ξανθο μαλλι , ωραιο χαμογελο , ομορφο προσωπο ( οχι γλυκο , βγαζει μια αγρια ομορφια ) ,φυσικο 2,5αρι στηθος και εναν εντυπωσιακο πεταχτο κωλο χωρις να ναι σφιχτος αλλα με υπεροχα κωλομερια στην αφη και θεα στα 4 . Καθολου περιττα κιλα πουθενα , ειναι απο τις κοπελες που ειναι πολυ εμφανισιμες και βγαζουν τον αντιστοιχο αερα και την αυτοπεποιθηση οτι το ξερουν .
Πηρα οπως και τις προηγουμενες φορες το απλο προγραμμα , διαπιστωσα ομως οτι με το περασμα του χρονου εγινε ακομη πιο διεκπεραιωτικη στις υπηρεσιες της γι αυτο και δε τη ξαναεπισκεφτηκα εκτοτε .Πιπα μετρια οκ χωρις δοντι αν και ολιγον αγαρμπη τεχνικα, ιεραποστολικο και τελειωμα στα 4 μετα απο κοπανημα δυνατο οπου τα πεταξα στη πλατη της . Ψευτικες κραυγουλες στο ενδιαμεσο ισως και λιγο υπερβολικες για να με βοηθησουν να επισπευσω ωστε να περασει στον επομενο . Χαιρετησε ευγενικα και αποχωρησε καθοτι κι αλλοι ανεμεναν στα υπολοιπα δωματια . Αδιαφορη ή βαριεστημενη ή κουρασμενη πλεον δε ξερω , στην αρχη τη θυμομουν πιο ορεξατη χωρις ποτε βεβαια να ταν η τσοντα στο κρεβατι ή καμια επικοινωνιακη κοπελα . Παλιοτερα ηταν εστω πιο τιμια , τυπικη και ολιγον πιο ορεξατη . Ατεχνη στη πιπα , αφηνοταν ανεκαθεν στο γαμησι απλα να παρεις εσυ τη πρωτοβουλια αλλα τη τελευταια φορα ηταν αλλου νοητικα και εδειχνε με τη σταση της μια ξεκαθαρη ταση διεκπεραιωσης χωρις να αισθανεσαι οτι το ζουσε εστω και λιγο ή συμμετειχε μαζι σου .
Αν καποιος δε την εχει παρει θα του προτεινα απλα για το παλμαρε να το κανει και για κανενα αλλο λογο . Εξ οσων ακουω η κινηση οχι μονο δεν εχει μειωθει αλλα παραμενει σε υψηλα επιπεδα ενω οι υπηρεσιες αντιστοιχως εχουν παρει τη κατιουσα και ακολουθουν αντιστροφη πορεια ωντας πλεον σε επιπεδα κομοδινου .
Εδω θα θελα να τονισω κατι . Αν μονο η εμφανιση αρκει για μια κοπελα να γινεται τετοιο λαικο προσκυνημα ας το δουν οι ανθρωποι του χωρου και ας δωσουν βαση να φερουν κι αλλα αντιστοιχα εμφανισιμα κοριτσια . Ετσι η Καταλεγια και η καθε Καταλεγια θα εχει ανταγωνισμο και ισως , λεω ισως , αυτο να την οδηγησει να βελτιωσει τις παρεχομενες υπηρεσιες και να καταλαβει οτι απο μονη της οτι μια εικονα δεν αρκει .
Αυτα μαγκες μου και καλα γαμησια σε ολους , α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 28, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Kataleya
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.273
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, claimain, Johnstef και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2022
Η kataleya ... με αυτή την συμπεριφορά στην Ρουμανία θα είχε πάρει τον πουλο

Αλλά στο Ελλαδισταν τέτοια μουνια δεν πρόκειται να γεννηθούν ποτέ ... και τον ξέρει
Είναι πανέμορφη αλλά συνηστατε μόνο για σκληρούς και αμετανόητους χηστες...
review reaction 1 koulourakias, maradona7
24 Ιουλίου, 2022
λοιπόν, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, πρωινή βάρδια. Πριν η κοπέλα καεί εντελώς. Είμαι ο τύπος που είδε την Καταλέα στο σαλόνι και δεν μπήκε δωμάτιο. Τιμωρήθηκα βέβαια γιατί το ίδιο βράδυ πήγα στο ίδιο μαγαζί για άλλη κοπέλα κι έφαγα ημίπαλτο Χεχε!
review reaction 1 maradona7
24 Ιουλίου, 2022
@The1 Εδώ, αμετανόητος.
K
koulourakias
review reaction 3 review reaction 1 The1, Obi-Wan, maradona7
25 Ιουλίου, 2022
Κατά αρχές είναι Αλβανακι, το καλό της είναι μόνο όταν την παίξεις σε μεγάλο πρόγραμμα γλυφομουνι με δάχτυλα κάνει καλό squirting αλλά μετά στραβώνει γιατί δεν θέλει να εκτίθεται έτσι
review reaction 1 maradona7
25 Ιουλίου, 2022
Οι άνθρωποι του χώρου καλά θα κάνουν να καταλάβουν ότι για τις φακλάνες που έχουν γεμίσει τα στούντιο ,50αρια δεν πρόκειται να δώσουμε. Ή φέρτε κι άλλες Καταλεγιες,γιατί η μια ξεπατωθηκε, ή κλείστε τα.
K
koulourakias
review reaction 1 maradona7
25 Ιουλίου, 2022
@Stevedrake ... τώρα που το λες ...

Της πέταξα δύο φωνήεντα στα Ρουμάνικα ...
για να καταλάβει ότι έχω ένδωξο παρελθόν
και απάντησε στα Ρουμάνικα αλλά δυσκολα καιμε χρόνο καθυστέρηση

Λες να είναι μουφα Ρουμάνα η Ioubita mea ...?
25 Ιουλίου, 2022
You have write a lot i try it to translate it all
And im really sorry for the bad time that you had with me it would have been more honest if you had told me this opinion at the moment but thank u and im sorry again i I will take these tips into consideration anyway
K
Kataleya12
review reaction 1 The1, Obi-Wan, Johnstef και 2 άλλα μέλη
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7