Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 64 10
Sex Studio 155056
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημέρα Κυριακή. Ξεκούραση,χαλάρωση, μπανάκι και καυλες ! Έρχεται βραδάκι και λέω να κατευθυνθώ προς Γλαύκου.

Φτάνω και λέω να μπω 120. Κατευθύνομαι στο κτίριο 3 και βλέπω δυο κοπέλες. Την Λαρίσα και την Κορίνα όπως μου είπε η τσατσα.
Η Κορινα είναι νεαρή 20-23 χρόνων, ξανθιά ίσιο μαλλί, μέτριο ανάστημα, μικρό βυζι μικρός κωλος γενικά (petite)
Η Λαρίσα είναι μελαχρινή, κοντουλα, μεγάλο βυζι, μεγάλος κωλος πλαδαρός, γενικά (juicy).

Όταν τις είδα πήγαινα ευθεία για Λαρίσα λόγω προσώπου κιόλας, αλλά η κυρία με ψήνε για παρτουζα με την Κορινα. Τι να κάνω υπέκυψα στα βυζακια της Λαρισα και μπήκα για παρτουζα.

Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο ριξανε κάτι χαχανητά μεταξύ τους, ξαπλώσανε δίπλα μου και αρχισανε τα φιλία στο λαιμό μου. Ύστερα η Λαρισα κατέβηκε και άρχισε ένα ταιμπουκι μετρίου προς καλού βαθμού καθώς η Κορινα με φίλαγε παντού.
Στην συνέχεια στήνω την Λαρισα στα τέσσερα. Ωραίο στήσιμο μπορώ να πω, μουνι σφιχυο αλλά μόλις άρχισα να σφυροκοπαω αρχισε τα (πιο σιγά). Καθώς σφυροκοπαγα η Κορινα αμέτοχη με κοίταγε με ένα βλέμμα της αγελάδας «0 δράση». Τέλος πάντων λέω να δω τι κάνει και η Κορινα. Την ξαπλώνω ιεραποστολικό, σφιχτό μουνι και αυτή. Η Λαρίσα πάντως ήταν πιο παιχνιδιάρα, έφερνε τους βυζους να τους γλυψω καθώς γαμουσα την Κορινα, μου χαϊδευε τα αρχιδια από κάτω ήταν πιο δραστήρια. Μετά είπα να τελειώσω με ένα στήσιμο της Κορίνας στα τέσσερα. Καλό στήσιμο, άντεχε παραπάνω στο σφυροκόπημα και μαζί με το γλύψιμο των ρωγών της Λαρισα έχυσα στο μουνι της Κορίνας.

Συμπερααμα: μέτρια πράγματα οσο αφορά την παρτουζα, θα ήθελα να δοκιμάσω την καθεμία ξεχωριστά ειδικά την Λαρισα η οποία μου άφησε μια εντύπωση παραπάνω. Όσο αφορά την Κορινα,διαβάζοντας και τις κριτικές των συναδέλφων, έχω μια διαφορετική άποψη, καθώς ήταν τελείως αμέτοχη και βαριόταν στο μέγιστο. Μπορεί να μην ήταν και σε διάθεση. Hunter Milf εν δράση !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2022
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
311
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Stormbringer_77

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού