Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 455341
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχω καιρο που επισκεφθηκα την εν λογω κορασιδα και συγκεκριμενα ηταν περιπου στις αρχες Ιουνη ενα Σαββατο βραδυ οπου παρκαρα ευκολα απ εξω απο το στουντιο και αφου μπηκα στο σπιτακι με ενημερωσε η τσατσα οτι δουλευε η Κιαρα και η Ιζαμπελα στη βαρδια . Εχοντας ηδη εμπειρια απο Ιζαμπελα ζητησα τη Κιαρα αρχικα να περασει για σαλοναρισμα να τη τσεκαρω . Περασε ελαχιστη ωρα και εμφανιστηκε η Κιαρα στο σαλονι ολιγον αγχωμενη με ενα μεγαλο χαμογελο και ολογυμνη μονο με τα τακουνια της καθοτι μολις ειχε τελειωσει με πελατη . Οι πρωτες εντυπωσεις ηταν αναμεικτες , πολυ ωραια ποδια και μετριο αναστημα γυρω στο 1.70 αλλα με εμφανη τα σημαδια των πολλων αισθητικων επεμβασεων σε προσωπο ειδικα αλλα και στηθος . Κατι η δυνατη πισω κινηση με το πεταχτο κωλο ( δε βαζω στοιχημα αν ειχε πειραξει κατι και εκει με καμια ενεση για να ναι τουμπανο αλλα φαινοταν πολυ σεξι και δεν ηταν φαρδοκωλα που αποφευγω ) κατι το ξυρισμενο μουνακι και κατι τα ωραια ισια ποδια δεν αργησα να δωσω το πρασινο φως στην τσατσα μαζι με ενα πορτοκαλι παραβολο για απλο προγραμμα .

Αφου περασα στο δωματιο στο βαθος και αριστερα με το μεγαλο στρογγυλο κρεβατι ( ωραιο κ ευρυχωρο ) μετα απο λιγο κανει την εμφανιση η Κιαρα φανερα ευδιαθετη και με ξεκιναει με κοπλιμεντα για την εμφανιση μου τα οποια και ανταπεδωσα . Σα σωματοτυπος να πω οτι δεν εχει περιττα κιλα καθολου ( ενδεχομενως να ναι γυμνασμενη κιολας γτ εχει σφιχτο κορμι ) αλλα χανει δυστυχως λογω των επεμβασεων ειδικα στο προσωπο το οποιο εχει αλλοιωθει εμφανως ενω ειναι ευδιακριτο οτι ηταν εμφανισιμο κοριτσι το οποιο οι ματαιοδοξιες για την εμφανιση την οδηγησαν σε λαθος αποφασεις με μποτοξ και πειραγμενα ( φουσκωμενα ) χειλη απο νωρις και κατεστρεψαν ενα σημαντικο μερος της εικονας της . Το στηθος παροτι πλαστικο κ ολιγον σκληρο ( ανετα δυο μεγεθη ανεβασμενο το υπολογιζω ) δε με ενοχλησε τοσο οσο το προσωπο αλλα το σωμα και το σκαρι της ειναι ομορφα κ ιδανικα να αντεχουν σε υψηλες ταχυτητες σεξ και να καβλωνουν με τα χουφτωματα κ τα πιασιματα . Περιττο λιπος καθολου να προσθεσω και μουνακι με ωραια αισθηση .

Για να μη μακρυγορω ο λογος που γραφω αυτη τη κριτικη μετα απο καποιο διαστημα ειναι διοτι περασα υπεροχα εκεινο το βραδυ , καναμε σεξ σε 4 διαφορετικες στασεις ενα γεματο 20λεπτο χωρις να μας ενοχλησει κανενας , βογγητα πολυ δυνατα με συνεχεις βωμολοχιες και απο τους 2 και τελειωσα χυνοντας πολυ και εντονα πανω απο τα κωλομερια της . Να πω οτι η πιπα που με αρχισε ηταν βαθια με καποτα και εγλειψε και μπαλες . Φιλι πεταχτο στο στομα , μια αγκαλια και με χαμογελο μεγαλο οπως ηρθε , εφυγε απο το δωματιο. Ακομα το αναπολω σα σεξ καθοτι απο τοτε σε στουντιο δεν εχω ξανακανει καλυτερο σεξ αλλα δεν ηταν αρκετος λογος για να ξαναδω τη κοπελα .

Αν τη ξανασυναντησα λοιπον ? οχι και το λεω εκφραζοντας το με ενα μεγαλο γαμωτο γιατι αυτο οφειλεται στα αρνητικα που προειπα , απο πλευρας συμμετοχης κατ εμε ηταν το κορυφαιο στουντιοκοριτσο σε συμμετοχη και σε σεξ που εκανα τους τελευταιους μηνες . Δυστυχως ειναι αρκετα αποτρεπτικος παραγοντας η εμφανιση ακομα και στο προσωπο γιατι μπορει να σε ξενερωσει αν δεν ειναι εστω τιμιο . Ετσι μου μεινε σα μια πολυ καλη αναμνηση η οποια υπο αλλες συνθηκες θα ειχε γινει στανταρακι μου .
Οσοι θελετε δυνατο σεξακι με pse ρυθμους σε δυνατες ταχυτητες η Κιαρα ειναι ακριβως για αυτο και δεν ειναι κοπελα που θα ξεπεταξει καθοτι μου δειξε επαγγελματιας που αγαπαει τη δουλεια της πραγματικα , σεβεται το πελατη , συμμετεχει και θελει να περασετε καλα . Μπορειτε λοιπον να περασετε και αν εγκρινετε την εμφανιση θεωρω οτι πολυ δυσκολα θα μετανιωσετε για το χρονο στο δωματιο

Αυτα μαγκες μου και μη ξεχνατε να χαιρεστε τη καθε μερα σα να ναι η τελευταια . Α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2022
Όνομα κοπέλας
Kiara
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.330
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, baroc, Helluvatime και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2022
Έχει φύγει αυτός ο σπαστικός τσατσος που ειρωνευόταν αν δεν έμπαινες ή αν περνούσες έπαιζε με τα φώτα στο 10λεπτο;
review reaction 1 maradona7
24 Ιουλίου, 2022
Μαραντονα την ειχα επισκευτει την κιαρα και το πρωτο που σκεφτηκα με το που την ειδα ηταν οπα ενας κλοουν σε στουντιο.
Εντελως αποκρουστικη αφου μεπιασαν τα γελια με αυτο που αντικριζα μπροστα της. Ολα αυτα καθαρα λογου των επεμβασεων δηλαδη αποτυχημενων επεμβασεων
review reaction 1 baroc, maradona7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2