Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αν και είχα πολλές μικροδουλίτσες να κάνω, τις είχα καθυστερήσει όλες για να απαντάω στις παπαριές του Agisilaos016. Όταν, μάλιστα, άρχισε να βρίζει τον Μαύρο Θάνατο και να υπερασπίζεται τις μπαζόλες, άρχισα να σκέφτομαι τη λύση του στούντιο. Στο κόλπο με έβαλε κι ο Pitsirikos1: Δεν κατεβαίνεις στο Βουλιαγμένης 68 να κάνεις ένα σκάουτινγκ για τη Τζούλι, να δούμε ποια είναι; Κάνω μπάνιο, ντύνομαι, παίρνω ταξί και με αφήνει ο ταξιτζής αριστερά στη Βουλιαγμένης. Συνεχίζω αριστερά και βλέπω το φωτάκι με τις σκάλες. Εντελώς μηχανικά κι ασυναίσθητα μπαίνω μέσα. Ωχ, τι έγινε; Φτου, ο μαλάκας μπήκα στο 83! Α, ρε αβράμη, με ζάλισες με τις μαλακίες σου και το 'χασα το μυαλό! Τέλος πάντων, ας ανέβω να δω ποια είναι, λέω, και πάω μετά απέναντι, στο 68. Μπαίνω, με καλωσορίζει ο ευγενέστατος τσάτσος και βλέπω ότι δεν υπάρχει κανένας συναγωνιστής (λόγω ημέρας) σε δωμάτιο και σαλόνι.

Η κοπέλα μας, μου λέει, η Σουζάνα. Τη βλέπω και, χάνοντας τη μιλιά μου, δίνω το πορτοφόλι στον τσάτσο να βγάλει αυτός το πενηντάρικο. Με βάζει στο μεγάλο δωμάτιο και μου λέει: "Πρόσεχε, γιατί ουρλιάζει."

Έρχεται ύστερα από δυο λεπτά η Σουζάνα (ξανθιά, γύρω στα 40, με σώμα εικοσάρας, τέλεια γυμνασμένο, με στήθος εναμισάρι και κώλο-φωτιά), χαιρετάει στα αγγλικά και αρχίζει να βγάζει τα εσώρουχά της.

1) Τι ρώγα ήταν αυτή! Άνετα κρεμάς παλτό! Τόσο σκληρή, μεγάλη και πεταχτή ρώγα δεν έχω ξαναδεί!

2) Τι κωλοτρυπίδα δουλεμένη ήταν αυτή! Έχασα το φως μου.

Στέκομαι όρθιος και ξεκινάει ένα πολύ καλό τσιμπούκι, το οποίο έγινε ακόμη πιο έντονο όταν ξάπλωσα.

Χωρίς να μιλάει, αλλά κοιτώντας με πρόστυχα όλη την ώρα, αρχίζει την ιππασία για ένα πεντάλεπτο. Ήταν σαν να κάνει ροντέο, αφού ξέρει να ζουλάει τα αρχίδια με τη μέση της και να σου ανεβάζει τη λίμπιντο ακόμη περισσότερο.

Συνεχίζουμε με δεκάλεπτο σφυροκόπημα στα τέσσερα, με ταυτόχρονο χάιδεμα της κωλοτρυπίδας, κόντρα στον καθρέφτη. Ουρλιάζει σαν τρελή. Χτυπιέται. Έχει γίνει μούσκεμα, όπως κι εγώ. Χύνω και κάθεται δυο λεπτάκια για μασάζ και κουβέντα. Θα είναι εδώ για ένα μήνα ακόμα και μετά γυρνάει στην Τσεχία. Προλάβετε!

Pitsirikos1, με το που κατέβηκα δεν είχα κουράγιο να πάω απέναντι, ούτε για σκάουτινγκ. Πήρα ταξί και την έκανα για σπίτι. Σόρρυ.

Αβράμη, σ' ευχαριστώ που έκανες τόσο σκληρό το παπάρι μου και μου ζάλισες τα αρχίδια με τις μαλακίες σου!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
17
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού