Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρωινές φουσκοδεντριές και στο γραφείο νέκρα. Κοπάνα για "προσωπικές εργασίες" και το αυτοκίνητο γνωρίζοντας πλέον την διαδρομή στην Αγίου Μελετίου. Λόγω νέκρας στην περιοχή μείζοντος πρωτευούσης, παρκάρισα ακριβώς απέξω από το εν λόγω ίδρυμα (εξ ού και ο υψηλός βαθμός στην σετική ερώτηση). Ανέβηκα στον πρώτο όροφο και με υποδέχθηκε η υπηρεσία, ευγενέστατη όπως πάντα. Στο σαλόνι η θεραπαίνιδα εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως (δεν υπήρχε συναγωνιστής εκείνη την ώρα) και επέλεξα το απλό πρόγραμμα των πεντήκοντα αργυρίων. Δωμάτιο, ντουσάκι στα πεταχτά και άφιξη της κορασίδος (εντάξει όχι κορασίς διότι η θεραπαίνιδα ανήκει στην κατηγορία των Milf με υπολογιζόμενη ηλικία 37-42 Μαίων). Συζητησούλα περί ανέμων και υδάτων επί τρίλεπτον (διότι στο ίδρυμα είμαι πλέον γνωστός λόγω προυπηρεσίας) και αρχίζει το μάτς. Η απόδοση της κορασίδος στο γήπεδο πολύ καλή. Εμπειρη πίπα, διαρκείας και βάθους σε συνδυασμό με ισπανικές τριπλέτες. Ακολούθησε μία ξέφρενη εκ μέρους της ιππασία και ο αγών συνεχίστηκε με το αγαπημένο μου πισωκολητό στο οποίο διέπρεψε τόσο από πλευράς κινήσεων όσο και από δεκτικότητα (χτυπηματάκια στα κωλομέρια δεκτά με ευχαρίστηση, κόντρα πίεση στο σπρώξιμο, κραυγούλες πειστικές και τα συναφή). Λόγω προχωρημένου της ηλικίας μου,καθυστέρησα αρκετά την κατάθεση αλλά δεν είδα καμμία διαμαρτυρία. Η κατάθεση έγινε μετά από περίπου 15λεπτο σφυροκόπημα.

Ο χώρος πεντακάθαρος και η διακόσμηση καλόγουστη.Η μπύρα παγωμένη την τελείωσα δε μετά την κατάθεση με παρέα την Νίκη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Μέλος
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού