Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 155 10
Sex Studio 169845
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μεσημέρι Παρασκευής πέρασα για μία διερευνητική ματιά στα γνωστά "στέκια" του αγοραίου έρωτα στη περιοχή του ΦΙΞ και του Μύλου. Λόγω της ζέστης, είχα αποφασίσει να πάω επιτέλους στον οίκο της Ειρήνης, στο 26, αφού πολλές φορές δε το τολμούσα να μπω στο δωμάτιο, είτε λόγω της εν γένει εμφάνισής της, είτε γιατί δε μου έκανε αυτό το "κλικ" που λέμε για να μπει ο πελάτης μέσα και να πληρώσει το αντίτιμο. Η περιέργεια αλλά και η προσμονή για το τι θα συναντήσω στη πρώτη μου συνεύρεση με την Ειρήνη, ήταν από τους λόγους που κατέληξα στο μαγαζί της.
Μπαίνω μέσα και μετά από ένα λεπτό, βγαίνει η Ειρήνη χωρίς τσατσά. Όσοι γνωρίζουν, πιθανώς θυμούνται ότι η Ειρήνη σπάνια έχει τσατσά και συνήθως δουλεύει μόνη της και η ίδια "προλογίζει" το πρόγραμμα. Συνεννοούμαι ανάλογα, αφού μου αναφέρει τα προγράμματα και καταλήγω στο πρόγραμμα των 40 Ευρώ με γλειφομούνι. Τα προγράμματά της, ξεκινούν από 30 Ευρώ. Της ζήτησα να φορέσει κάλτσες, όπως και έκανε. Φρεσκάρισμα από μέρους μου (είχα κάνει μπάνιο στο σπίτι) και την ανέμενα. Ήρθε στο δωμάτιο με μαύρες διχτυωτές κάλτσες, χαμηλοτάκουνες σχετικά γόβες και με τα μαύρα της εσώρουχα.
Ενώ είμασταν όρθιοι μπροστά στο καθρέφτη, αυτή τριβόταν πάνω στο πούτσο μου και στο σλιπάκι μου, που είχα ήδη αρχίσει να καυλώνω. Έχει μία ωραία κωλάρα με τα ανάλογα πιασίματα στη περιφέρεια, ιδανικά για να τα χουφτώνεις και να σφαλιαρίζεις αυτόν τον υπέροχο κώλο. Αφού "φτιάχτηκα", της λέω ξάπλωσε για να σε γλείψω. Δε το κρύβω ότι είμαι γλειφομουνάκιας, μου αρέσει να γλείφω και με τις ώρες. Μόλις, όμως, έφτασα στο επίμαχο σημείο, ξενέρωσα. Όταν έβαλα τη γλώσσα μου, μου ήρθε ε΄ντονα μία εσάνς (γεύση) ψαρίλας στο στόμα και τελικά, δε το ευχαριστήθηκα όπως κάνω με άλλες κοπέλες που στη κυριολεξία, το μουνάκι τους, μοσχομυρίζει. Περιορίστηκα σε καθαρά διεκπεραιωτικό πέρασμα γλώσσας μόνο από κλειτορίδα και αυτό, μόνον επιφανειακά, χωρίς μουνόχειλα και διεισδύσεις.
Θα έπρεπε σαν παλιά που είναι στο χω΄ρο, να είναι πιο προσεκτική με το πελάτη και ειδικά στο τομέα της καθαριότητας. Αυτό θα πρέπει να είναι αμοιβαίο και να τηρείται απόλυτα. Εμ πάσει περιπτώσει, δε το ευχαριστήθηκα, όπως ανέμενα, γι' αυτό και αναγκάστηκα να το σταματήσω. Από μεριάς της, παρατήρησα κάτι μορφασμούς και γκριμάτσες ικανοποίησης, αλλά μέχρι εκεί. Τι να σου κάνω, Ειρήνη μου...Είναι αυτό που λέει ο λαός, "δεν είναι όπως τα θέλαμε, αλλά όπως τα βρήκαμε"!
Μετά, ξαπλώνω εγώ και μου βάζει το σκούφο σε ελαφρώς πεσμένο πούτσο. Μπήκε το σκουφί, η πίπα της είναι ομολογουμένως πολύ καλή, υγρή με πολύ βαθιά περάσματα και με διάρκεια! Εδώ, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και το απόλαυσα στο μέγιστο βαθμό. Αφού με πίπωνε κανα πεντάλεπτο και με ένταση, της ζήτησα να με καβαλήσει. Έγιναν δύο στάσεις, η πρώτη αυτή από πάνω όπου τα έδωσε όλα. Το γαμήσι της αρέσει και αυτό φαίνεται στο τρόπο που "κοπανιέται"! Πολλή ένταση από μέρους της, κάποια στιγμή κουράστηκε και μετά, τα ηνία ανέλαβα εγώ, όπου τη σφυροκόπησα ανάλογα. Δεύτερη στάση, όπου με αυτή ήρθε το "Happy End" (όχι το γνωστό χάπι) στο πλάι πάλι με ένταση και διάρκεια ΄΄εχυσα μεγάλη ποσότητα στο σκούφο.
Όταν τελειώσαμε, της ζήτησα μία πετσε΄τα που είχα ξεχάσει να ζητήσω στην αρχή αφού έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα, χαιρετηθήκαμε και μου έκανε νεύμα προτάσσοντας τον αντίχειρα του χεριού της, υποννοώντας Καλή Δουλειά, ωραία...Συμπερασματικά, δε ξετρελάθηκα, αλλά ούτε και "έκλαψα" τα λεφτά μου! Λίγο παραπάνω προσοχή και λεπτομέρεια στο θέμα της υγιεινής να δώσει, κατά τ' άλλα, τα υπόλοιπα, είναι ΟΚ. Μπορεί να είναι συμπτωματικό το γεγονός αυτό, αλλά αφού έπεσε στην αντίληψή μου, πρέπει να το αναφέρω, προς γνώση και ενημέρωση των υπολοίπων!
Καλά να περνάτε! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!




Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.097
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 201295, Tiger Ver.

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού