Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 400702
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Νόμιζα ότι έχω συμπληρώσει τις 5 κριτικές, αλλά επειδή η μια ήταν για CityTour πάλι η βαθμολογία μου είναι πλασματική τουλάχιστον στην εμφάνιση, που θα έβαζα 10 με τόνο..!

Είδα τις φωτο της Κάρολαϊν κ έπαθα πλάκα..! Κ αποφάσισα να κατέβω από Θεσσαλονίκη για να τη δω κ από κοντά..!

Ξύπνησα εκείνο το πρωί της Δευτέρας, μετά από ένα αρκετά έντονο ΣΚ στη Χαλκιδική μ' αγωνία αν θα μπορούσα να τη συναντήσω πριν φύγει για διακοπές..!

Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω για Αθήνα..!

Μετά από ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι κ λόγω της ζέστης, έφθασα απογευματάκι στην Αθήνα, όχι σε πολλή καλή κατάσταση κ με μια μικρή διάρροια..! Παρόλαυτα αναγκαστικά ξεκίνησα να βρω το στούντιο, που όπως διαπίστωσα είναι ακριβώς δίπλα απ' το γνωστό στριπ κλαμπ Babygold..!

Η ώρα ήταν κατά τις 8μισι, αλλά η τσατσά μου 'πε ότι η Κάρολάϊν δεν είχε έρθει ακόμα.. Τα ίδια κ μετά από μια ώρα, ήταν ακόμα μια κοντούλα μελαχροινή, τίποτα ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου, πάντως η τσατσά μου ανάλυσε τα προγράμματα, από 50 το απλό, μέχρι 90 με ακάποτο στοματικό, 69 κτλ.. Τη ρώτησα πότε θα ρθει η Κάρολ, μου λέει: "Αυτή έτσι πάντα κάνει αργεί συνήθως μια - δυο ώρες, αλλά έρχεται..!".

Τελοσπάντων, μετα τις 10 ξαναμπαίνω κ η Κάρολ, μόλις είχε έρθει..! Την πέτυχα κ με τα ρούχα της..! Λέω "τί πράγμα είναι αυτό..;".. Πάντως είχαν ήδη προλάβει 2 συναγωνιστές κ είχαν πιάσει τα δωμάτια..! Μου λέει η τσατσά "Την είδαν πάνω στην αλλάγη, με το που ήρθε κ μπήκαν..!".

Μετά από λίγο μπήκε στο σαλόνι με τα καυλωτικά εσώρουχα της κ χαιρέτησε μ' ένα λιγάκι αφ' υψηλού υφάκι..! Εγώ πάντως τα 'χα δει όλα..!

Λέω στη τσατσά θα πάρω το απλό για αρχή..!

Μετά από κανα 25λεπτο μετρημένο με το ρολόϊ, η Κάρολαϊν ήταν ακόμα στο πρώτο δωμάτιο κ εγώ ακόμα στο σαλόνι..! Αφού η τσατσά ανησύχησε, μου λέει ότι το πρόγραμμα που πήρε ήταν απλό κ κανονικά το απλό είναι 10 λεπτά με 15 το πολύ..! Μετά από λίγο όταν βγήκε μου 'ρθε να τον ρωτήσω τι της έκανε τόση ώρα, αποκλείεται να 'ναι κομοδίνο κ να κάθεται τόση ώρα λέω..!

Εγώ πάντως, κ απ' την κούραση κ απ' την αναμονή μέχρι να 'ρθει, κ απ' το άγχος μου, γιατί δεν είμαι κ πολύ έμπειρος σ' αυτά, μόλις η 5η μου φορά σε σπιτακι ή στούντιο, δεν αισθανόμουν κ πολύ καλά..!

Όταν μπήκε μέσα επιτέλους, δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια μου..!

Η Κάρολαϊν από κοντά είναι καλύτερη απ' τις φωτο πιο μαυρισμένη κ πιο αδύνατη, το σώμα της είναι τέλειο σφιχτό κ γυμνασμένο, με στενή μεσούλα κ δυο βυζάρες, που αντί να υπακούν στους νόμους της βαρύτητας στέκονταν περήφανα σα δυο τσαμπιά σταφύλια, που θες ν' αρχίσεις να τα τσιμπολογάς..!

Δεν είναι πολύ ψηλή, αλλά με τα τακούνια είναι σχεδόν στο ύψος μου..!

Κ στο πρόσωπο είναι πολλή όμορφη, με το βάψιμο δεν ήταν τόσο γλυκιά όσο στις φωτο, αλλά έβγαζε κάτι πιο πρόστυχο..!

Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι εύκολο να βρεις πιο όμορφη γκόμενα στην Ελλάδα για 50 ευρώ, αλλά κ για CityTour..! 10αρι με τόνο κ στο πρόσωπο κ στο σώμα..!

Της λέω "Ήρθα από Θεσσαλονίκη για να σε δω κ από κοντά..!".

-"You're crazy!", μ' απαντά..! Πράγμα που μάλλον ισχύει, γιατί άντε να πηδήξεις μετά απ΄' όλη αυτήν την ταλαιπωρία..!

Είναι αλήθεια, ότι είχε αυτό το υφάκι κ ένα τουπέ, κ η πίπα που έκανε ήταν πολλή μέτρια, πολλή αργή κ με τα χεριά, ότι πρέπει για να σε πάρει ο ύπνος..! Στην αρχή, έλεγα πάλι καλά γιατί δε θα τελειώσω στο δίλεπτο, αλλά μετά από λίγο, άρχισα να χάνω κ τη στύση που είχα...

Αυτό όπως είναι φυσικό με άγχωσε ακόμα περισσότερο, κ τελικά όσο κ αν προσπάθησα, δεν μπόρεσα να συνέλθω μέσα στο δεκάλεπτο..

Απόλαυσα τουλάχιστον όσο μπορούσα αυτή τη θεϊκή κορμάρα, που μακάρι να δινε κ γλωσσόφιλα..!

Κατά τη γνώμη μου πάντως, όταν έχεις μια τέτοια γκομενάρα δίπλα σου, δεν χρειάζεσαι κολπάκια κ βοήθεια, αλλά πρέπει να 'σαι προετοιμασμένος να πάρεις εσύ τον έλεγχο της κατάστασης, για να την πηδήξεις κ να περάσεις καλά.. Εγώ κόμπλαρα πάντως μπροστά σ' ένα τέτοιο μούναρο, που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου κ δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω..!

Ελπίζω την επόμενη φορά να 'μαι πιο προετοιμασμένος γι 'αυτό που θ' αντιμετωπίσω κ σε καλύτερη κατάσταση..!

Κ καθώς ήμουν ήδη στο δρόμο της επιστροφής για Θεσ/νίκη, μετά από καμιά ώρα, κ ενώ είχα χαλαρώσει κάπως, η στύση μου επανήλθε..!

Καλώς τηνα κ ας άργησε..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Καρολάιν
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού