Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 299794
Γενική βαθμολογία
 
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μην αλλάζετε τόσο τις φωτογραφίες βρε κορίτσια , περίμενα το πολωνέζικο μοντέλο και μουυ σκάει η χοντρή Αλβανίδα , δεν έχω θέμα κανένα με τις ράτσες αλλά βρε παιδιά γιατί τόσο ψεύτικο; Στις φωτογραφίες φαίνεται -20 κιλά κι από κοντά σκέφτεσαι τι να πεις για να φύγεις , τέλος πάντων σκύβω το κεφάλι κι λέω από μέσα μου κυριακο αφού μπήκες δοκίμασε μπορεί να είναι καλή…. Έλα που όμως μπαίνω στο δωμάτιο και αντικρίζω πάνω στο κρεβάτι προφυλακτικό λέω δεν παίζει ρε παιδιά επίτηδες το άφησαν έτσι πάνω στο σεντόνι μηπωσ Δεν με θέλουν; Κάθομαι 1,2,3 λεπτά και μέσα σε 18 λεπτά μπαίνει η κοπέλα και μου λέει το έξεις < είμαι πολύ κουρασμένη σήμερα εαν μπορείς πιο σιγά > καθόλου προκαταρκτικά μου φόρεσε το προφυλακτικό πριν καυλωσω καλά καλά και άρχιζε να χοροπηδάει πάνω του σε σημείο να πονάω , της είπα ήμαστε ένταξη πως έχυσα κάτι το όπιο έγινε μετά με το χέρι μου μόλις έφυγε , συγνώμη τα αφεντικά δεν δίνουν ρεπό στα κορίτσια; Και το μαγαζί γιατί τόσο βρωμικο; Ζούμε δύσκολους καιρούς θα έπρεπε να μας σέβεστε που αφήνουμε τα λεφτά μας ! Αλλά ίσως ήταν και η τελευταία φορά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2022
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2022
Μα καλα ρε φιλος πας σε στουντιο και βλεπεις καποτες στο κρεβατι και δε φευγεις?
Επειτα το πορνιδιο σου κανει ξηγα απο την αρχη οπου θα μπορουσες ανετα να εχεις φυγει και εσυ καθεσαι και υπομενεις ολα αυτα?
Απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου το ολο σκηνικο.
Υποτιθεται παει καποιος στουντιο πρωτιστος για την καθαριοτητα.Αμα ειναι ετσι να ξεκινησουμε για μεταξουργειο μη χαλαμε τα λεφτα μας αδικα.
07 Ιουλίου, 2022
λοιπόν, για την ερώτηση "τα αφεντικά δεν δίνουν ρεπό στα κορίτσια;" Στο ίδιο μαγαζί μου συνέβη το εξής:
Βλέπω στη βάρδια κορίτσι που ήθελα καιρό να δοκιμάσω και πηγαίνω στις 11 το πρωί. Η τσατσά μου ανακοινώνει ότι η κοπέλα "έρχεται όπου να'ναι". Κάνω κι εγώ ο έξυπνος τη μαλακία να περιμένω.
Στην πορεία ανακαλύπτω ότι, πολύ απλά, οι μαλάκες είχαν την κοπέλα βάρδια την προηγούμενη νύχτα, στην Τριγγέτα νομίζω. Και υποτίθεται ότι με 3 ώρες ύπνο θα έπρεπε να είναι στο πόστο της στη Βριλησσού το πρωί.
Φυσικά η κοπέλα τους έγραψε στ' αρχίδια της, την είχε πέσει για ύπνο και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Και πολύ καλά έκανε.
review reaction 1 claimain
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2