Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 43 10
Γενική βαθμολογία
 
3.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Τα τελευταια χρονια πηγαινω μονο σε ενα δυο στανταρακια και αποφευγω τις δοκιμες γιατι οι περισσοτερες ειχαν εξηγηθει φολες. Εκεινη την μερα με ετρωγε για δοκιμη και μιας και τα περισσοτερα ηταν κλειστα μπαινω στο 2Α. Ευγενικη και χαβαλετζου τσατσα που ηταν και το μονο θετικο της ιστοριας. Φωναζει την Λωρετα και βγαινει μια τυπισσα προς μιλφ, μετριο προσωπο, καλουτσικο σωμα και δυνατη κωλαρα. Για το στηθος δεν μπορουσα να εχω ξεκαθαρη αποψη παντως φαινοταν να ειναι καλο 2+. Στο δωματιο χαλασμενος φωτισμος με μια μιξη λευκου και μπλε να σκαει ακριβως στην μαπα οταν ξαπλωνεις, τερμα ενοχλητικο. Μετα απο λιγο ηρθε το μωρο., λιγα λογακια "γκεια σου μουρο μου προυτη φουρα μαζι??" και τετοια και βγαζει το σουτιεν. Σε αντιθεση με το ψαρωτικο στηθος στο σαλονι, ηταν αρκετα πεσμενα και περιπου 1+ Money MouthMoney Mouth Και αρχιζει προκαταρκτικα...τετοια ελληνορωμαικη λαβη ειχα να ζησω απο μια νυχτα στην Τιφλιδα που για διαφορους λογους ειχε ξεφυγει. Προσπαθουσα να την σηκωσω λιγο, να την κανω ακρη για να παρω λιγο ανασα τουλαχιστον αλλα ματαια με ειχε ακινητοποιησει εκει και μουγκριζε μεσα στο αυτι μου και καλα οτι καβλωνε, ταυτοχρονα με το αριστερο χερι μου τον επαιζε αγαρμπα. Οταν τελειωσε το μαρτυριο περασε προφυλακτικο και εκανε ενα μετριοτατο τσιμπουκι που τον επαιρνε μεχρι το κεφαλακι. Της ειπα να ξεκινησουμε δραση, να τελειωνουμε στην ουσια, και γυρναει μπροστα σαν αστεριας. Της λεω να στηθει στα 4 καλυτερα τουλαχιστον να γουσταρω λιγο κωλαρα, γυρναει και μολις ξεκινησαμε εβαλε τα χερια και κρατουσε το κεφαλι της σε στυλ σαν να ειχε χασει μια περιουσια στο καζινο. Αυτο ηταν και το μονο καλο της συναντησης, η κωλαρα της στα 4. Πεταμενο 30αρι, δεν την προτεινω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λωρέτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Apollo64, Διαγραμμένο μέλος 169701, ΦΑΚΙΡΗΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2022
Xαιρομαι που ξαναβλεπω να γράφεις εδώ μέσα.
Το να είσαι τόσο πιστός στα στανταρακια σου είναι σχεδόν σαν ...να τα πανρευτηκες.Αφου βρήκες τόσο καλές περιπτώσεις που δεν σκέφτεσαι να κάνεις δοκιμές άλλου χαλαλι σου...
Γύρισα πίσω στις παλιές καλές μέρες χάρη στο ότι εμφανίσθηκες ξανά...
28 Ιουνίου, 2022
Οπως τα λες παλιες καλες εποχες, μακαρι να ειχαμε τωρα και τις παλιες καλες κοπελες και οχι αυτο τον οχλο απο φολες. Αυτο ελεγα με ενα φιλαρακι τις προαλλες, καλα γουστα με τα στανταρακια αλλα καταντησε παντρεια. Τριμηνο εμπαργκο/αποχη τωρα και βλεπουμε απο Σεπτεμβρη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2