Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 222 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μολις τη προηγουμενη ειχα κουβεντα με ενα πιτσιρικα 20αρη πιτσιρικα και του ελεγα πως δε πρεπει να κανει τα παντα για ενα μουνι , να κοιταξει να εξελιχθει , να φτιαχτει και αλλα τετοιες ωραιες νουθεσιες και μια μερα μετα βρισκομουν στο αυτοκινητο μου ετοιμος να διανυσω 27 χλμ απο το σπιτι μου προκειμενου να εχω μια ακομη περιπετεια με τη Λιλιαν , για την οποια ειχα διαβασει απο δυο συναγωνιστες θετικα στοιχεια αναφορικα τοσο για την εμφανιση οσο και για τις υπηρεσιες της .
Φτανοντας μετα απο ενα ολοκληρο ταξιδι στο στουντιο μπηκα σε ενα πολυ ομορφο μεγαλο χωρο με δυο χωρισμενες αιθουσες αναμονης , στον οποιο δεν ειχα ξαναβρεθει και ανεμενα για λιγη ωρα , καθοτι η κοπελα ηταν ηδη σε δωματιο , μαζι με ακομη ενα ατομο . Μετα απο μικρη αναμονη, εμφανιστηκε η ρωσοκορεατικης καταγωγης Λιλιαν . Λοιπον εμφανισιακα ειναι μια αρκετα ψηλη κοπελα με πιασιματα χωρις περιττο λιπος ουτε στο σωμα ουτε στα ποδια , δεν ειναι ο μοντελε σωματοτυπος ο στεγνος , καλος κωλος λιγο φλατ βεβαια , σεξι προσωπο με αγορε λουκ στο μαλλι πολυ κοντοκουρεμενο σχηματιζει χωριστρα και ομορφα ματια τα οποια προδιδουν οτι εχει και ασιατικες ριζες . Ωραια βυζια 2αρι μεγεθος και πολυ θετικη και προσχαρη ηδη απο το σαλοναρισμα . Αν μπορουσα να τη παρομοιασω με καποιο στουντιοκοριτσο στο σωμα η πλησιεστερη σιγουρα θα ηταν η Αλισα απο κροκεων ( εχω αφησει σχετικη κριτικη ). Ηλικια περιπου 27-29 θα ελεγα .
Αναφορικα με το σεξ να πω οτι πηρα το απλο προγραμμα , ξεκινησαμε με χουφτωματα και μετα πιπα με σκουφακι βαθια χωρις χερια και ωραια τεχνικη με γλυψιμο μπαλων με ενταση ( το γουσταρα πολυ ) , με καβλωσε ταχιστα και ακολουθησαν 3 στασεις ( cow,ιεραποστολικο και στα 4 ) δυνατο κοπανημα για να ερθει το τελος στα 4 ( στα ορθια ) . Αργησα να τελειωσω και τη ζορισα αρκετα αλλα εδειξε οχι μονο να μην εχει θεμα καθολου, ακολουθουσε τουναντιον κ εδειχνε να γουσταρει pse ρυθμους , σφαλιαρες στα κωλομερια και ενταση βγαζοντας αληθοφανεις καυλωτικες κραυγες κ κοιταζοντας με με ενα πολυ καβλωτικο βλεμμα καθ ολη την διαρκεια σα να μου λεγε ''σκισε με'' . Η κοπελα συμμετειχε , το ζουσε και με αφησε πληρως ικανοποιημενο , αν ειναι παντα ετσι οπως αναφερουν κι αλλοι συναγωνιστεες μιλαμε για εξαιρετικη επαγγελματια . Δε ξερω αν δινει γλωσσοφιλα οπως διαβασα απο ετερο συναγωνιστη καθοτι τα αποφευγω και δεν τα επιζητω σε χωρους ηδονης , αν παντως ισχυει αυτο στο απλο προγραμμα τοτε ειναι στα συν που λιγες επαγγελματιες το χουν ειδικα στο 50ευρω. Δε το ξερω ομως γιατι δε το δοκιμασα .
Αν θα τη ξαναδω ? δε ξερω , δυσκολο το βλεπω γιατι η αποσταση ειναι μεγαλη για να διανυσω και εμφανισιακα δε θεωρω οτι ειναι τοσο ιδιαιτερη σε σχεση με αλλα στουντιοκοριτσα , πλην ομως ειναι μια ομολουμενως ομορφη γυναικα που θα γυριζε πολλα κεφαλια στο δρομο για να τη κοιταξουν . Αν περνουσα απο τη περιοχη που βρισκεται το στουντιο ή βρισκομουν καπου κοντα για καποιο λογο τοτε ναι ομως , θα αξιζε σιγουρα μια επισκεψη
Αυτα μαγκες μου , να γαματε και να περνατε καλα γιατι η ζωη ειναι μικρη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλιαν
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
135
Likes:
10.796
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Mpratan, james034, Stevedrake22 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2022
Τα βαθια της γλωσσοφιλα απογειωνουν την καβλα .
review reaction 1 maradona7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1