Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 97 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 281069
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεσημβρινη επισκεψη λοιπον προκειμενου να συναντησω τη περιβοητη ,πορνοσταρικων προδιαγραφων, κορασιδα Λιλι μετα απο παροτρυνση απο συναγωνιστη μονιμο θαμωνα αν και δεν ειναι του γουστου μου η πολυ τσοντοεμφανιση σε μια γυναικα καθοτι ανεκαθεν θεωρουσα οτι αφαιρει μερος της θηλυκοτητας της . Φτανω μεσημερακι περιπου στα μεσα της βαρδιας και καθομαι στο μονο διαθεσιμο καναπε ( οι αλλοι 2 ηταν ηδη καπαρωμενοι ) περιμενοντας και γω να γαμησω στην ουρα οπως ελεγε στο περιφημο ασμα του ο αειμνηστος Τζιμακος . Η αναμονη διηρκεσε αρκετη ωρα καθοτι και οι 2 συναγωνιστες θα επαιρναν προγραμμα με στοματικο κ επισης ηδη εξυπηρετουνταν κι αλλοι 2 μυστες ενδοτερα στα δωματια . Εδω να πω οτι η τσατσα σε καναδυο που ηρθαν λιγο μετα απο μενα ανεφερε οτι η κοπελα πιθανον να τελειωσει σε λιγο τη βαρδια και να μη περιμενουν οποτε αν σας τυχει κατι παρομοιο καντε μια γυροβολια και ξαναπεραστε μετα απο κανα μισαωρο αν σας παιρνει χρονικα .
Ηρθε η ωρα μου να μπω λοιπον στο δωματιο και αφου εκανα ντουζακι περιμενα υπομονετικα το μωρο ξαπλωμενος και ολιγον κουρασμενος καθοτι προερχομουν απο μεγαλο ξενυχτι. Εμφανισιακα να πω οτι ειναι απο τις κοπελες που μοιαζουν πολυ με τις φωτο με ενα σωμα τσοντα με τατου , προστυχη καβλοφατσα και εναν αερα που παραπεμπει ξεκαθαρα σε πρωταγωνιστρια ερωτικων ταινιων και σε pse καταστασεις με μονη παραφωνια τα πολυ φουσκωμενα χειλη .
Γρηγορα περασαμε στο θεμα με αγγιγματα και μια εξαιρετικη πιπα με γλειψιμο μπαλων κ deep throat αφου μου χε φορεσει ηδη πανοπλια και παρα τη κουραση μου χε γινει τοσο πετρα που χωρις καθυστερηση τη γυρισα σε doggy . Δεν αλλαξαμε σταση , εδωσα ενταση για λιγα λεπτα σταθερα στην αρχη και ανεβαζοντας ρυθμους στη συνεχεια συνοδεια βωμολοχιων , χουφτωματων στις βυζαρες της και χαστουκιων στη κωλαρα της ωσπου ηρθε η καταθεση . Δε θα τη χαρακτηριζα διεκπεραιωτικη καθοτι συμμετειχε κι εκεινη με βωμολοχιες οταν τη κοπανουσα στα 4 και επισης καναμε και πλακιτσα οταν μπηκε στο δωματιο αλλα δε θα τη ξαναβλεπα καθοτι δεν ειναι εμφανισιακα του γουστου μου αν και η συμμετοχη και η διαθεση της παροτι ωρα αιχμης ηταν τιμια χωρις παραπονα ή βιασυνες . Μονη επισημανση απο μερους της με ευγενικο τροπο πριν ξεκινησουμε να μη την πιανω με δυναμη στα μπουτια καθοτι ειχε ευαισθησια και καποιες κοκκινιλες απο προηγουμενους πελατες που στολισε με κατι γαλλικα κατι το οποιο σεβαστηκα

ΥΓ. Δωματιο μεγαλο με ευρυχωρη ντουζιερα και τουαλετα εντος και τσατσα ευγενικη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.324
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koulourakias, koutavoulias, claimain και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2022
Μαραντόνα σκοράρεις χωρίς σταματημό ακόμα και στη προετοιμασία ... Έτσι!
review reaction 1 maradona7
20 Ιουνίου, 2022
Ειλικρινά πως μπορείτε και κάθεστε στο σαλόνι να περιμένετε να πάρετε την ίδια κοπέλα.. ποια η διαφορά και η ονομασία στούντιο. καμία διακριτικότητα.
review reaction 1 maradona7
20 Ιουνίου, 2022
Διπλό Like για την αναφορά στον Τζιμάκο.
review reaction 1 maradona7
16 Αυγούστου, 2022
thanks for the review. Does she suck only with condom or also without?
H
hydehladaj
review reaction 1 maradona7
16 Αυγούστου, 2022
Depends on the programme you take my friend hydehladaj . With the simple programme of 50 euros she sucks only with condom , but if you take bigger programme she sucks without . She makes good blowjob , she sucks balls also
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5