Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 27 10
Sex Studio 105418
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματικη επισκεψη για να συναντησω τη περιφημη βασιλισσα του βουνου Σαμπρινα στην αρχη της βαρδιας της . Αυτη ηταν η 1η φορα που τη συναντω και απο τοτε εχει ακολουθησει ακομη μια . Το επιλεγω για καποιες να τις βλεπω στην αρχη της βαρδιας για να ναι πιο ξεκουραστες και η δικαιολογια της κουρασης να μην υπαρχει . Ημουν μονος οταν μπηκα οποτε ισως βοηθησε κι αυτο να μην υπαρχει βιασυνη απο τη πλευρα της .
Αφου φρεσκαριστηκα περναει στο δωματιο μετα απο λιγο . Εδω να πω οτι οι φωτο ειναι κοντα στη πραγματικοτητα, εχει καβλοφατσα το κοριτσι μας, θηλυκο κορμι ,πιασιματα και ενα ΦΟΒΕΡΟ κωλο που δε βλεπεις την ωρα να τη στησεις στα 4 για να απολαυσεις τη θεα. Ενω ημουν ξαπλωμενος μου βγαζει τη πετσετα και ξεκινανε τα αγγιγματα ( να πω οτι η κοπελα μπηκε ορεξατη ,φιλικη και ειχαμε λιγα σοσιαλ πριν την εναρξη )και μετα απο λιγο προχωρησε σε μια πιπα συντομη με λαστιχο και μικρη συμμετοχη χεριων αλλα καθολου αξιομνημονευτη θα λεγα . Ταυτοχρονα χουφτωνα τη κωλαρα της και επαιζα με το μουνακι της πανω απο το εσωρουχο και μου χε γινει καγκελο που δεν αντεξα και της ζητησα να με καβαλησει γιατι ηθελα να μπω μεσα της να νιωσω την αισθηση του μουνιου της .
Περασμα μετεπειτα σε ιεροποστολικο οπου πηγαινα σε σταθερους ρυθμους και το τελος επηλθε με doggy οπου αυξησα την ενταση μονο προς το τελος τεχνηεντως για να χουφτωσω αρκετα τα κωλομερια και να κρατησω τη θεα αυτη της κωλαρας της αποτυπωμενη οσο μπορω . Δε μπορει κανεις να μεινει ασυγκινητος με αυτα τα οπισθια μπροστα του στα 4 τα οποια ειναι και ο βασικος λογος που ειναι γνωστη θεωρω ως ''βασιλισσα του βουνου''.
Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη , τη κοπελα τη συναντησα αλλη μια φορα οπου βεβαια περιμενα αρκετα στο σαλονι καθοτι ειχε αρκετη κινηση και ισως αυτος να ηταν ο λογος που η συμμετοχη της και η διαθεση της δεν ηταν η ιδια. Θα τη προτεινα σιγουρα για αναγνωριστικη σε ολους τους μυστες αλλα προτιμηστε αρχες της βαρδιας της κατα τη γνωμη μου. Καλα γαμησια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.330
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bourdeliaris82, anthotypos, baroc και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2022
Στο 60 αρι κατω την πετυχες μαλλον τυπε
Οχι στο πανω.Αλλη αλυσιδα στουντιο αυτη
T
troubaman
review reaction 1 koulourakias, maradona7
19 Ιουνίου, 2022
Στο κατω ναι φιλε μου αλλα δε το βρηκα στη λιστα. Εναν τσατσο ειχε που με βαλε σε μικρο δωματιο με συρωμενη πορτα
19 Ιουνίου, 2022
βασίλισσα του βουνού επειδή πηγαίνει σε πεζοπορίες με γκρουπάκια κι έχει σφίξει ο κώλος της τύπε;;;
review reaction 1 maradona7
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3