Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Γύρναγα από έξοδο και είπα να περάσω να δω τί γίνεται στο Studio 12o. Υπηρεσίες πρόσφεραν η Γιάννα και η Εύα (η ημερομηνία είναι ενδεικτική, πάνω από μήνα).
Το σωματότυπο και ολο το πακέτο της Εύας(χυμώδης MILF) είναι πιο κοντά στο γούστο μου παρόλα αυτά με κέρδισε το αλογίσιο γυμνό και πορνοσταρικό κορμί της Γιάννας όπου πέρασα με φουλ πρόγραμμα 80€. Ψηλό μελανούρι με στυλ και ομορφιά πορνοσταρ, τούμπανο κορμί, πλαστικά βυζιά, ύψος γενικά άλογο.
Πέρασε μέσα και άρχισε τρίψιμο στα όρθια στον καθρέπτη για 1-2 λεπτά είμασταν εκεί, μετά την ξάπλωσα με τα πόδια ψηλά και ορθάνοιχτα σε V να την γλείψω και να βλέπω και στον καθρέπτη, τέτοια πόδια και μουνάκι είναι λαχταριστά να τα βλέπεις. Μετά την κατέβασα από τ κρεβάτι στα γόνατα για τσιμπούκι. Πολύ καλό πορνοσταρικό δλδ με ταχύτητα. Φτύσιμο και προσπάθειες για deepthroat συχνές, την επιασα από το μαλί και της το κοπάναγα στο πρόσωπο και γλώσσα μετά άρχισα ένα ήπιο mouthfuck και αυτή να με κοιτάει. Η όλη φάση για 3-4 λεπτά έπεφτε σε λούπα. Μετά ξάπλωσε και πήγαμε ιεροποστολικό, ήταν βαρετό και διεκπαιρεωτικό και δεν μ'άρεσε οπότε σύνοτμα την γύρισα στα 4. Την ξανά εγλυψα κώλο μουνί(πεντακάθαρη!) και μετά την κάρφωνα για περίπου 5 λεπτά δυνατά και ήρθε το τέλος.

Κορμάρα, πορνοστυλ αλλά δεν έφυγα απόλυτα ευχαριστημένος. Τα 80€ ήταν υπερβολή, περίμενα περισσότερες πρωτοβουλίες τσαχπινιά και PSE καταστάσεις τις οποίες πήρα μόνο στη φάση του στοματικού. Ιεροποστολικό και doggy ήταν σαν ένα από όλα τα άλλα, το κορμί της και ο κώλος της ήταν που το έκαναν ενδιαφέρον το doggy, σαν σερβις δεν ξετρελάθηκα, μεγάλη ξενέρα στα 80€ να μην έχει γλωσσοφιλα, φιλάει αλλά το ψεύτικο με τα χείλη. Ξαναλέω εξαιρετικός μούναρος και μόνο που το βλέπεις στα τέσσερα και μπουκωμένη σε φτιάχνει αλλά όλο το πακέτα αξίζει 50€ μαξ. Το studio και οι χώροι/καθαριότητα πολύ κομπλέ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2022
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Spectro7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.675
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Paliotsarkadoros, Στελιος Νταλης και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού